Uğur 25 Mayıs, 2015 gönderildi 25 Mayıs, 2015 gönderildi Rising Star'i kazanacak ismi Eurovision'a yollayalim biz de ya. Sent from my iPhone using Tapatalk
Volkan 25 Mayıs, 2015 gönderildi 25 Mayıs, 2015 gönderildi Kaç yıl sonra finale çıktılar. Demek ki işe yarıyor bizde öyle yapalım.
Mustafa 9 Haziran, 2015 gönderildi Yazar 9 Haziran, 2015 gönderildi Rising Star in ilk juri uyesi belli oldu. "Demet Akalin"
Uğur 9 Haziran, 2015 gönderildi 9 Haziran, 2015 gönderildi Yanina Sinan Akcil'i da alsin Sent from my iPhone using Tapatalk
Reyiz 9 Haziran, 2015 gönderildi 9 Haziran, 2015 gönderildi Ulan popstar 1. sezondan sonra hiç biri bende etki yaratmadı. Forever Bayhan!
Uğur 9 Haziran, 2015 gönderildi 9 Haziran, 2015 gönderildi Ulan popstar 1. sezondan sonra hiç biri bende etki yaratmadı. Forever Bayhan! Baris kazanmaliydi ya onu Bunun yapimini Med Yapim ustlenebilir mi? Gecenlerde Armagan Caglayan Turkiye'ye denenmemis bir format getiriyorum, herkes sok olacak demisti. Sent from my iPhone using Tapatalk
Reyiz 9 Haziran, 2015 gönderildi 9 Haziran, 2015 gönderildi Ulan o barış sürekli diliyle dudağını ıslatıyodu adam benim aklımda sadece öyle kaldı. Ne zaman ıslatsam onu hatırlarım
Uğur 9 Haziran, 2015 gönderildi 9 Haziran, 2015 gönderildi Ben bunu biri biri gozetliyor konusu sanmisim sorry. Sent from my iPhone using Tapatalk
Uğur 9 Haziran, 2015 gönderildi 9 Haziran, 2015 gönderildi Turkstar hic izlenmemisti he. Sent from my iPhone using Tapatalk
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap