İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Aynı şeyi düşünüyorum bende. TV8'dekiler giyinmeyi bilen eli yüzü düzgün iyi fizikli güzel kızlar. :D Öyle 3 haftada yoldan toplanarak seçilmediler. Binlerce kişi arasından elene elene haklarıyla geldiler.

gönderildi

Almila elenirse bir daha izlemem net.

Aklima Ozdem Ozden'li BTB geldi, ben de ayni kafayi yasiyodum. Ki Ozlem'den sonra biraktim zaten. :h

gönderildi

Kazanmaya en yakın 2 isimden birini elediler aferin size. Bundan sonra da bir daha izlemem. Bitti benim için İşte Benim Stilim.

gönderildi

Gulay kimdi su salak sacma hareketleri olan kiz mi Ozlem gibi? :D

gönderildi

İlk önce İlbige gitti sonra Almila 2 hafta sonra Nazlı'yı yollarlar. Resmen Maria kalsın Özden'le kavga etsinde rating olsun diye kıçlarını yırttılar. Kadının en kötü hali bile Maria'nın en tarz hali etmez bee.

gönderildi

Bir hafta izledim TV8'dekini Maria'yi begenmistim bi, digerlerinde tarzdan eser yoktu. Cate Blanchett oldugu hafta Maria'nin. 

gönderildi

Ben Volkan'a katılmıyorum. Üstündeki hiç olmamış bi kere. Altındakini de beğenmedim. Aakkabılar ve çanta çok uyumsuz ve demode. Saçına güvercin sıçmış, makyaj üzerine o akmış gibi duruyo. Benim söyleyeceklerim bu kadar Öykü Hanım.

gönderildi

Mariayı reyting için tuttukları çok ortada . tıpkı geçen yarışma ayşegül ayşenur nur bozar ve özlemi tuttukları gibi  

gönderildi

Kostüm partisiydi ve bir hayalet olmuştu zaten bir şeyi yoktu. qq Semih qq

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...