İçeriğe atla

Estonya 2015 : Elina Born & Stig Rästa - Goodbye To Yesterday


Uğur

PUANINIZ?  

15 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

Merak ettigim EBU'nun 3 dakika boyunca yayini siyahbeyaz verip vermeyecegiydi. Sahne isiklari ve kiyafetler oyle olacak gibi gosteriyo. Oyleyse haksizlik olur bence.

 

Performans nfdekinin aynisi, hos, guzel. Estonya icin en basindan beri kazanma ihtimalini 0'in altinda gordugumu soylemistim.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • İleti 196
  • Açılış
  • Son yanıt

Bu Konuya En Fazla Mesaj Atanlar

Bu Konuya En Fazla Mesaj Atanlar

Ekran görüntüsünde bu tarz oynamalara ya da ses üzerinde yapılan ufak oynamalara karşı çıkılmıyor sanırım. 2013 ve 2009 yıllarında Ukrayna için şovları hususunda verilmeyen izinler yarışmayı o sene düzenleyen yapımcıların kararları sanırım. 2008 senesinde ekran görüntüsünde benzer değişiklik yapma hakkı İsveç'e de verilmişti sonuçta.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Isvec (2008) ve Estonya'ya (2013) verilen siyahbeyaz filtre hakki tum performanstan degil 30 saniyeden ibaretti. Estonya icin de yeniden aynisi yapilabilir gayet.

 

Sov hususundaki izinler eger goruntu (yani yayincilik - ekrana verilen goruntu) ile ilgili degilse yapimci ilgilenir elbet. Konu goruntu oldugunda tum yayini tek merkezden alip uyelerine dagitan Avrupa Yayin Birligi'nin ilgilenmesi gerekir. 

 

Ukrayna'ya yapilan haksizligin yerine Estonya'ya taviz taninacak mi onu merak ediyorum ben kendi adima.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

İsveç'in MF performansında da o kadar süreydi ekran görüntüsündeki değişiklik, o kadar izin verildiği için kısa tutulmadı. Estonya 2013'ün ulusal final performansını bilmediğimden bir şey diyemeyeceğim. Ukrayna olayıyla, Estonya'nın aynı olduğunu da düşünmüyorum. Sahne kurallarına uygun olmayan dağları tepeleri, denizleri, nehirleri pat diye teknolojiyle sahneye koymak ya da 6 kişi kuralının olduğu yerde sahneye yine teknolojiyle 20 kişi yerleştirmek bir haksızlık olarak kabul edilebilir yalnız ekran görüntüsüyle oynamanın sahne kurallarına aksi bir durum olduğuna, dolayısıyla haksız rekabet olduğuna katılmıyorum.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Sahneye 20 kisi yerlestirmemisti Ukrayna gerceklestirmek istedigi sovda, once bir bunu duzelteyim. Dedigin gibi sahne kurallarini yikan bir sov da tertiplememisti; aksine tamamen o yilin Eurovision sahnesine ozel olarak hazirlanan bir nevi hologram/yerlestirme diyecegimiz teknikle ucan bir kac su damlasi getireceklerdi ekrana, performansin son 10 saniyesinde de yapay bir nehir gostereceklerdi sahnenin etrafinda o kadar. Toplasan 30 saniyeyi gecmeyecek bir ekran oyununa musade vermemisti EBU o sene. Ukrayna'nin gerceklestiremedigi o sovu hatirlatalim yeniden: https://www.youtube.com/watch?v=wt7IB3QoQ-4

 

Benim demek istedigim goruntude nasil ve ne sekilde oynanacak olursa olsun 3 dakikayi bulmamali bu duzenleme. Daha once tamami 3 dakikayi bulmayan isteklere karsi gelindi, bu sefer boyle bir hakkin tum performans boyunca taninmasi bana gore haksizlik olur. 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

×
×
  • Yeni Oluştur...