Melih 15 Haziran, 2012 gönderildi 15 Haziran, 2012 gönderildi ORJINALİ BUYMUŞ GAGA FACEBOOK SAYFASINDAN YAYINLADI
Uğur 15 Haziran, 2012 gönderildi 15 Haziran, 2012 gönderildi Bu parfümü burda ne yapıp edip bulup almalıyım.
Melih 15 Haziran, 2012 gönderildi 15 Haziran, 2012 gönderildi Lady Gaga bu güne kadar BTWBall'da gerçekleştirdiği 16 konserden 44 milyon dolar hasılat elde etti.
Melih 15 Haziran, 2012 gönderildi 15 Haziran, 2012 gönderildi BUNLARDA BENDEN :heart::heart: TANRIÇAM :pray::pray:
Ladadidej 17 Haziran, 2012 gönderildi 17 Haziran, 2012 gönderildi Eskiden daha fazla severdim poker face ve bad romance şarkısına hayrandım ama hala severek dinlerim şarkılarını
Tuğberk 17 Haziran, 2012 gönderildi 17 Haziran, 2012 gönderildi lady gaga'nın yeni parfümü hakkında ne düşünüyosunuz? ben bişe düşünemiyorum da merak ettim yorumlarınızı, galiba kan ve sperm mi ne kokacakmış
Mustafa 19 Haziran, 2012 gönderildi Yazar 19 Haziran, 2012 gönderildi [align=center]Gaga'nın yeni albümü hazır![/align] [align=center][/align] [align=center]Lady Gaga, 4. albümünün ismini Eylül'de açıklayacağını söyledi... Yeni albümüyle ilgili çalışmalarının ayrıntılarını sevenleriyle twitter hesabından paylaşan Lady Gaga, albümünün tamamlandığını söyledi. “Çok heyecanlıyım küçük canavarlar! Eylül ayında yeni albümünün ismini duyuracağım. Şarkılar hazır ve stüdyoda yeni şarkılarımı okuyorum. Bu yeni şarkılarımı sizlere dinletmek için sabırsızlanıyorum” dedi. İlk iki albümüyle dünya çapında başarı kazanan Lady Gaga, bu albümle beklentileri karşılayacak mı merak konusu. Ayrıca Lady Gaga “Born This Way Ball” isimli dünya turnesine de devam ediyor…[/align]
Ladadidej 19 Haziran, 2012 gönderildi 19 Haziran, 2012 gönderildi Umarım poker face ve bad romance gibi olur şarkıları
Guest Boran 22 Haziran, 2012 gönderildi 22 Haziran, 2012 gönderildi [align=center] [video=youtube] [/align] Çok tatlılar
Mustafa 26 Haziran, 2012 gönderildi Yazar 26 Haziran, 2012 gönderildi [align=center]Eski Günler [/align][align=center] [/align][align=center][video=youtube] [/align]
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap