Volkan 9 Eylül, 2014 gönderildi 9 Eylül, 2014 gönderildi Voleybolda, basketbolda, Eurovisionda çok daha başarılıyız. Onlara daha fazla yatırım yapmak yerine futbol şeylerine katılıyoruz. Çok bir şey yapabiliyormuşuz gibi.
Volkan 9 Eylül, 2014 gönderildi 9 Eylül, 2014 gönderildi Başarısız olduğumuz bir şeye ilgi göstersem ne olur, göstermesem ne olur?
Reyiz 9 Eylül, 2014 gönderildi 9 Eylül, 2014 gönderildi Senin dediğin futbolda başarısızlık genel olarak diyorsun galiba. Milli takımın çokta başarısız olduğunu söyleyemem. Turnuvaya gidince neler yapabiliyoruz. Ama gitmek mesele. Kulüp takımlarına gelirsekte avrupada bence hiçte başarısız değiliz. Galatasaray 2 senedir gruplardan çıkıyor. 1 çeyrek 1 2. tur oynadı Fener 2 sene önce avrupa liginde yarı final oynadı Trabzon bile gruptan çıktı yani onu düşün.
Volkan 9 Eylül, 2014 gönderildi 9 Eylül, 2014 gönderildi Milli takımdan bahsediyorum. Önemli olanda o olsa gerek. Voleybolda "World Grand Prix" diye bir şey var katıldığımız her yıl ilk 20'ye kalıyoruz. 5 kere katıldık 2'sinde finale çıktık. 1'inde 2. olduk, diğerinde 4. olduk. 4. olduğumuzda Rusya maçında hakemin yaptığı salaklıklar yüzünden oldu yoksa 3. oluyorduk. Onları geçtim takımın asıl oyuncuları yoktu bu 4.lükte Neslihan bile yoktu koskoca kaptan. O halde genç oyuncularımızla 4. olduk.
Volkan 9 Eylül, 2014 gönderildi 9 Eylül, 2014 gönderildi Yarın göz doktoruna gidicem büyük ihtimalle lens vericek. Dua edin lens vermesin, lens takamıyorum.
Züreyfa 9 Eylül, 2014 gönderildi 9 Eylül, 2014 gönderildi Bu ülkede futbol olmasa ne voleybol olur ne de basketbol.
Volkan 9 Eylül, 2014 gönderildi 9 Eylül, 2014 gönderildi Gözlüğün bana etkisi yok ki lens takmam gerek ama takamıyorum.
Volkan 9 Eylül, 2014 gönderildi 9 Eylül, 2014 gönderildi Bende astigmat var. Gözün ovalleşmesi oluyor buda. İşte ışığı kıramıyor falan sanırım öyle diyordu doktor. 8 yaşından beri bunla yaşıyorum ama son zamanlarda çok daha etkili olmaya başladı. Kitap okumaya kalkıyorum 3-5 sıra aşağıya iniyorum veya yukarıya çıkıyorum. Çok berbat oluyor oda hiç bir şey anlamıyorsun böyle. Tekrardan randevu aldım böyle olunca.
Züreyfa 9 Eylül, 2014 gönderildi 9 Eylül, 2014 gönderildi Bende de var az biraz astigmat (Miyop ve hipermetropa ilave olarak. Kutsal üçlüyü tamamladım.) da neden gözlük kullanamıyosun ki?
Volkan 9 Eylül, 2014 gönderildi 9 Eylül, 2014 gönderildi 7 senedir gezdiğim tüm doktorlar sana gözlük olmaz lens takarsan etki eder diyorlar.
Pinlenen İletiler