İçeriğe atla

Kazakistan 2013 : Rin'Go - Birlikpen Alğa


Uğur

Pinlenen İletiler

  • 4 hafta sonra...

[align=center]KAZAKİSTAN’DA 24 KASIM’DA

 

Kazakistan yarışmacısı 24 Kasım’da belli olacak. Astana’da yapılacak finalde 12 yarı finalist yarışacak ve final yarışması Astana TV’den canlı yayınlanacak. Finalist izleyicilerin gönderdiği SMS oylarıyla belirlenecek.[/align]

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

[align=center]TMB TV ve “ADAM GROUP” organizasyonluğu ile “ Türkvizyon “ Kazakistan elemeleri başladı.

[/align]

 

[align=center]

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.
[/align]

 

[align=center]“Türk dünyası şarkı yarışması Türkvizyon “ seçimlerine 29 ekim günü Kazakistan Almatı’da da start verildi. Türkvizyon Kazakistan ilk eleme ayağında ülkenin ünlü sanatçıları yanı sıra gruplarda yer aldı.

 

Ulusal Seçim « Turkvizyon 2013 " ilk turunun jüri üyeleri Kazakistan’ nın yetkili müzisyenleri ve ulusal müzik endüstrisinin en ağır isimleri oldu . Erkesh Shakeev , Kydyrali Bolmanov , Renat Gysin , Tolkyn Zabirova , Nurlan Karazhigitov , Noel Shayakhmetov ve Yetenek Argyngali , Babe Oraluly , Lucius Toleshova jüri’de toplam 11 kişi yer aldı.

 

Kazakistan’nın ünlü sanatçılarının da yer aldığı jüri’ de Kazakistan’ nın onur sanatçısı Tolkyn Zabirova, Türkvizyon şarkı yarışmasına seçilecek sanatçıya her konuda destek olacaklarını, bilgilerini paylaşacaklarını belirtti.

 

Kazakistan Türkvizyon elemelerinde ikinci tura katılmak hakkı kazanan yarışmacılar arasında Kazakistan’nın bir çok ünlü sanatçı ve grupları Ali Opakov, Anel Arinova, Luina, Kesh You, Ringo gibi isimler de yer almaktadır.

 

ADAM GROUP Genel Koordinatörü Dinara Adam “ Türkvizyon-2013” sayesinde Kazakistan kültürünü ve sanatını daha çok dünya piyasasına tanıtmak gibi şansları olduğunu ve bu nedenle seçilmekte olan 16 yarışmacının da bu amaca uygun bir şekilde hazırlandığını açıkladı.

 

Kazakistan’nın başkenti Astana’da « Turkvizyon » son seçim turu 24 Kasım'da gerçekleşecek .

 

SMS - oylama sayesinde Kazakistan’ı “Turkvizyon 2013” de temsil edecek sanatçı ve şarkı belirlenecektir . Büyük Final 21 Aralık Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkentinde yapılacaktır .[/align]

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra...

[align=center]KAZAKİSTAN’I TÜRKVİZYONDA ‘RİN’GO’ GRUPU TEMSİL EDECEK!

 

Kazakistan’da 24 kasım tarihinde Astana Merkez Konser Salonun’ da gerçekleşen final gecesinde Kazakistan’ın sevilen gruplarından biri ‘Ringo’ diğer rakiplerini geride bırakarak ülkesini temsil etme hakkı kazandı.

 

16 yarışmacının yarıştığı final gecesinde Kazakistan’ın en ünlü sanatçıları Ali Opakov, Anel Arinova, Luina, Nurcan Kermanbaeva, Rüstem Zhugunusova , Saltanat Bakaeva , Serik Ibragimova, Zhasulan Aytenova , Kentala, Fariz Fortune , Ademi aynı zamanda Kazakistan’ın sevilen gruplardan

 

"Rin'Go" "Alashuly" "Bastau" ve "KeshYOU" yer aldı.

 

Halk oylaması (SMS) sonucu beşinci sırada Ali Opakov , dördüncü sırada ‘Keshyou’, üçüncü sırada ‘Alashuly’ İkinci sırada Nurcan Kermenbaev ve son olarak ilk sırada yer alan ‘Rin’Go’ Kazakistan’ı temsil etme hakkı kazanarak 21 aralık tarihinde Türk Dünyası Kültür Başkenti Eskişehir’de ülkesini temsil edecektir.[/align]

 

[align=center]

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.
[/align]

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...