Mustafa 5 Mart, 2013 gönderildi 5 Mart, 2013 gönderildi sürekli radyo programlarını takip ediyorum hala sinan övgüler yağdırıyo
Uğur 5 Mart, 2013 gönderildi Yazar 5 Mart, 2013 gönderildi Hic belli olmaz orasi, gorunenle gercek ayridir bence.
Mustafa 5 Mart, 2013 gönderildi 5 Mart, 2013 gönderildi ya full sinanla çalısmasını bende her albümde istemiyorum ama hande hala onda ısrarcı ki farklı söz yazarlarıylada çalıssa yinede sinandan kopmaz gibi ki ben de mete özgencil söz ve bestelerini çok özledim
Melih 5 Mart, 2013 gönderildi 5 Mart, 2013 gönderildi hande radyo programına çıkıp sinanla ayrıldık o çok .... bir adammı demesini bekliyorsun mustafa
Mustafa 5 Mart, 2013 gönderildi 5 Mart, 2013 gönderildi hande radyo programına çıkıp sinanla ayrıldık o çok .... bir adammı demesini bekliyorsun mustafa Demeyedebilir ama bence ayrılmamısdır verdiği izlenimler öyle Melih ki o haberde (Hatta konser alanına iki ayrı sahne kurulması ya da sahnenin ikiye bölünmesi gibi alternatifler gündemde.) ki bu saçmalık doğru olabilir mi sence Allah aşkına
Mustafa 6 Mart, 2013 gönderildi 6 Mart, 2013 gönderildi [align=center]Süper Fm'den [/align] [align=center][/align]
Mustafa 6 Mart, 2013 gönderildi 6 Mart, 2013 gönderildi Hande Yener: "Kariyerimin en önemli 3 şarkısı: Yalanın Batsın, Kırmızı ve Romeo..."
Melih 6 Mart, 2013 gönderildi 6 Mart, 2013 gönderildi 2012 De handeyle görüşmüş trt ama can bonomoyu seçmişler
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap