Uğur 11 Mayıs, 2012 gönderildi Yazar 11 Mayıs, 2012 gönderildi Sadece Turkcellliler mi izleyebiliyor?
Mustafa 11 Mayıs, 2012 gönderildi 11 Mayıs, 2012 gönderildi hayır herkes konser bitti zaten çok güzel geçti
Uğur 11 Mayıs, 2012 gönderildi Yazar 11 Mayıs, 2012 gönderildi Saat farkina ben ..... Kaydeden olmustur umarim cok merak ediyorum. Biseyler ulasirsa eline mutlaka paylas Mustafacim.
Mustafa 12 Mayıs, 2012 gönderildi 12 Mayıs, 2012 gönderildi Hande Yener Turkcell Müzik Konseri [video=vimeo]
Uğur 12 Mayıs, 2012 gönderildi Yazar 12 Mayıs, 2012 gönderildi Çok güzel bi tespit yapmış hakikaten Mayıs, Haziran döneminde çiftlerin dikkatli olması lazım. Ayrılık ayları genelde yaz öncesi işte. Konseri izlemeye başladım, çok güzel gidiyo 1 saatlik video şaka gibi. Ne güzel olmuş yüklemeleri.
Melih 16 Mayıs, 2012 gönderildi 16 Mayıs, 2012 gönderildi Hande Yener konser maratonuna devam ediyor Seksi şarkıcı Hande Yener’in bu akşam ki durağı Gaziantep oldu. Gaziantep Bayazhan’da sevenleriyle buluşan Yener, muhteşem bir kalabalığa konser verdi. güzel geçen konserin ardından kendisini dinlemeye gelen hayranlarına Twitter’dan teşekkür eden Yener, “Gaziantep Bayazhan, teşekkürler sevginize ve coşkunuza” dedi.
Mustafa 16 Mayıs, 2012 gönderildi 16 Mayıs, 2012 gönderildi Bunu Hande Yener yapmış olsaydı her yerde yayınlanırdı! Rihanna yapınca kimsenin sesi soluğu çıkmıyor!!
Mustafa 16 Mayıs, 2012 gönderildi 16 Mayıs, 2012 gönderildi HANDE YENER’E NİĞDE’DE SEYİRCİ ŞOKU! Hande Yener konser maratonuna adeta nefes almadan devam ediyor Seksi şarkıcı Hande Yener’in dün akşam ki durağı Gaziantep iken bu akşam da Niğde’li hayranlarıyla buluştu seksi şarkıcı. Niğde Üniversitesi’nde sevenleriyle buluşan Yener, muhteşem bir kalabalığa konser verdi. Kendisini dinlemeye gelen kalabalığı görünce şaşkınlığını gizsleyemeyen Yener, Twitter’da şu mesajı yazdı: “Niğde Üni. Size ne desem az! Gözümü açtım gördüğüme inanamadım!”
Uğur 16 Mayıs, 2012 gönderildi Yazar 16 Mayıs, 2012 gönderildi Oh topladi paralari, daha da toplasin da bi elektronik album daha patlatsin. Sonra paralar suyunu cekince yine doner popa.
Mustafa 17 Mayıs, 2012 gönderildi 17 Mayıs, 2012 gönderildi uğur öyle deme elektronik dönemde bile şimdiki kadar olmasa bile çok konserler vermişti. hha bi elektronik daha yapsa fena olmaz
Uğur 17 Mayıs, 2012 gönderildi Yazar 17 Mayıs, 2012 gönderildi uğur öyle deme elektronik dönemde bile şimdiki kadar olmasa bile çok konserler vermişti. hha bi elektronik daha yapsa fena olmaz Hipnoz ve Hayrola? donemi ölüydü. Studio Live'dan baska bi yerde cikmazdi, universite konserlerini birak televizyonda klipleri bile donmezdi. Ben o donemi ozledim sahsen.
Mustafa 17 Mayıs, 2012 gönderildi 17 Mayıs, 2012 gönderildi yapmam bea. hipnoz dönemini bilmem ama hayrola döneminde üni konserleri vardı
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap