Volkan 13 Kasım, 2013 gönderildi 13 Kasım, 2013 gönderildi öğretmen için işkence bir durum o ya.Bu sefer daha kolay soracak hocanız.Eğitim sistemi artık zorla öğrenciyi geçireceksin diyor.Biz de şu sınav tekrarlama muhabbeti olmasın diye zor sormadık ilk sınavda. bizim biyoloji açıklanmadı daha hoca 10 kişiyi falan okumuş büyük ihtimalle oda yeniden yapılcak ama daha zor sorarız diyolar
Guest Soner 13 Kasım, 2013 gönderildi 13 Kasım, 2013 gönderildi daha zor yaparlarsa başarı oranı daha çok düşecek o zaman niye tekrarlıyorlar
Guest Soner 13 Kasım, 2013 gönderildi 13 Kasım, 2013 gönderildi öyle şey mi olur ya ilk defa duyuyorum
Paul 13 Kasım, 2013 gönderildi 13 Kasım, 2013 gönderildi Bence liseyi kaldırsınlar Pre-university gibi yeni binalar kurulsun üniversitelere,öğrenciler ne okumak istiyorlarsa pre-university'den itibaren alanlarına yönelsinler.Hem daha kaliteli bir ortamda eğitim almış olurlar hem de istedikleri şeyi okurlar.
Volkan 13 Kasım, 2013 gönderildi 13 Kasım, 2013 gönderildi öyle şey mi olur ya ilk defa duyuyorum oluyo be Bence liseyi kaldırsınlar Pre-university gibi yeni binalar kurulsun üniversitelere,öğrenciler ne okumak istiyorlarsa pre-university'den itibaren alanlarına yönelsinler.Hem daha kaliteli bir ortamda eğitim almış olurlar hem de istedikleri şeyi okurlar. iyide ben her ay farklı bir mesleği istiyorum bu yaşta meslek seçimi olmaz ki çok erken ergeniz biz daha tamam mı
Paul 13 Kasım, 2013 gönderildi 13 Kasım, 2013 gönderildi İşte öyle bir sisteme geçilirse senden sonraki öğrenciler liseye geçtiklerinde ne yapmak istediklerine karar verebilecek bir olgunluğa erecek şekilde eğitilecek,yetenekleri ve istekleri saptanıp(ki bizde kendin bulursan yeteneğini şanslısın üniversiteye kadar bunu bulmaya çabalayan bir kurum yok) yönlendirelecek.Üniversiteye geçerken de aynı bölümden devam edecekleri doğrudan geçirirler başka bir şey düşünen öğrenci yine sınava girer.Bence beni milli eğitim bakanı yapsınlar
Melih 13 Kasım, 2013 gönderildi 13 Kasım, 2013 gönderildi uğur ilk 10 dan düştü diye iki haftadır forumca çekiyoruz lütfen kimse kimseye oy vermesin 12 10 8 7 6 5 4 3 2 1 tüm puanlarınıza United Kingdom Yazın
Paul 13 Kasım, 2013 gönderildi 13 Kasım, 2013 gönderildi ve bir de üniversitelerde kontenjanlar daha düşük olduğu için tüm lise çağına gelen çocukları üniversitelerin pre-university binalarına sığdıramazsın.Başarılı öğrencileri buralarda yetiştirken daha düşük başarılı öğrenciler üniversitelerden bağımsız binalarda eğitime devam ederler.Bu bence eğitimi her açıdan daha kaliteli yapar.
Guest Soner 13 Kasım, 2013 gönderildi 13 Kasım, 2013 gönderildi uğur ilk 10 dan düştü diye iki haftadır forumca çekiyoruz lütfen kimse kimseye oy vermesin 12 10 8 7 6 5 4 3 2 1 tüm puanlarınıza United Kingdom Yazın hatta bk'a verilen en yüksek puan 20 olsun
Melih 13 Kasım, 2013 gönderildi 13 Kasım, 2013 gönderildi hiç düşmesin ilk 10 dan herkes düşer ingiltere düşerse olay olur lütfen düşmesin herkes en yükseğini versin
Volkan 13 Kasım, 2013 gönderildi 13 Kasım, 2013 gönderildi İşte öyle bir sisteme geçilirse senden sonraki öğrenciler liseye geçtiklerinde ne yapmak istediklerine karar verebilecek bir olgunluğa erecek şekilde eğitilecek,yetenekleri ve istekleri saptanıp(ki bizde kendin bulursan yeteneğini şanslısın üniversiteye kadar bunu bulmaya çabalayan bir kurum yok) yönlendirelecek.Üniversiteye geçerken de aynı bölümden devam edecekleri doğrudan geçirirler başka bir şey düşünen öğrenci yine sınava girer.Bence beni milli eğitim bakanı yapsınlar iyide o zaman sevmediği ve yeteneği olmadığı bir mesleği isterse nolcak o meslek üzerine gitcek o meslekte bir şey yapamıycak başka mesleklere el atıcak orda eğitimi olmadığı için o mesleğide düzgün yapamıycak
Guest Soner 13 Kasım, 2013 gönderildi 13 Kasım, 2013 gönderildi okulda yeteneğini farkedecekler zaten iyi bir eğitim sistemi olsa
Paul 13 Kasım, 2013 gönderildi 13 Kasım, 2013 gönderildi Sevmediği ve yeteneği olmadığı bir mesleği bir insan neden ister ki? Buna rağmen isterse de üniversitede başka bir bölümde okur.Böyle bir şeyi istememin sebepleri şunlar: Lisans programları bazı mesleklerde donanım kazanmak için yeterli bir süre değil. Meslek ve benzeri program lisesi okuyan öğrenciler dışındaki öğrencilerin hemen hemen hepsi aynı dersleri okuyorlar.Kendi farklarını bile fark edemiyorlar,aldıkları bu ortak dersleri mesleklerinde etkin olarak kullanmıyorlar.Bu da boşuna 4 yıl harcamak demek oluyor bence. İlkokullarda gerekli ama lisede zarar verici bir unsur var bence.İlköğretimde henüz küçük bir çocuk olduğumuz için disipline hayıra evet'e otura kalka ihtiyacımız var.Ama lisede bunu yapmak bizi ezik ve özgüvensiz bir toplum yapıyor.Üniversite havasının solunmaya başlanması gerekilen bir dönem bence.
Pinlenen İletiler