İçeriğe atla

Turkce Sarki Yarismasi Yeniden Baslamali Mi?

Turkce Sarki Yarismasi Yeniden Baslamali Mi?  

24 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

O zaman Asya odaklı bir ATSC yapabiliriz.

bensiz....... :kahve:

Seni dışlıyoruz... qq

katılmam ki zaten :okeyto:

gönderildi

Avrupa dışı demek sadece Amerika demek değil ki. Bunu Güney Amerika'sı var, Asya'sı, Afrika'sı var...

gönderildi

Avrupa dışı demek sadece Amerika demek değil ki. Bunu Güney Amerika'sı var, Asya'sı, Afrika'sı var...

Senin yorumunu alintilayarak yazmadim onu. Amerikan sarkicilar olayina aciklik getirdim ve konuyu Timestar'a bagladim.

gönderildi

haklısın ama bunun gamgam style'ı var, shakira'sı var.... böyle bir yarışma yapılmasına kesinlikle karşıyım
gönderildi

haklısın ama bunun gamgam style'ı var, shakira'sı var....

Michel Telo'su da var.

Dusundugunuz gibi bir yarisma olursa birincileri simdiden bellidir soyleyeyim.

gönderildi

Senin yorumunu alintilayarak yazmadim onu. Amerikan sarkicilar olayina aciklik getirdim ve konuyu Timestar'a bagladim.

Ben lafımı ortaya koydum zaten.

gönderildi

asya fikri güzel bence:) güzel olabilir:)

gönderildi

Ankette son durum :

Evet, baslamali. (6 Oy)

canreyhan, Halley, Musty, Ugur, Yiğit, Zopp

Hayir, baslamamali. (5 Oy)

Iceland, Ladadidej, Onur, Pixel, Soner

Emin degilim. (0 Oy)

gönderildi

eğer her yarışma farklı tema olursa oyum evet olabilir..

gönderildi

zaten tys katılımları farklı temali olduktan sonra iyice düştü..isteyen istediği şarkıyi yoklamali bence..temali olursa katılmam açıkcasi.

gönderildi

Soner'e katılıyorum.

Ben çok istiyorum tekrar açılsın ama bi farkı olsun. Temalı olabilir. 80'ler yapabiliriz, 90'lar yapabiliriz.

Aşk şarkıları olur, sosyal sorumluluk şarkıları olur. Olur da olur yani maksat zaman geçsin :)

Direkt açıladabilir yani temasız da olsun ama açılsın :D

gönderildi

zaten türkçe şarkı yarışması.. biraz farklılığa ihtiyacı var.. bence temalı olmalı.

gönderildi

Tema olayina ben de sicak bakiyorum, zaten bu fikri ilk ortaya atan bendim fakat Can'in dedigi gibi temali yarismalarda katilim daha da dustu. 12 13 sehirle de is yurumez gibi geliyor bana. Tema olayi yine de cok hos.

gönderildi

Bence baslamalı ama farklılıklar getrmelyz herkes aklında olan fikrleri ortaya koysun mesela uğurun getrdiği ilk deişklk tema idi ben sevmiştim onu katılım azalmasına rağmen herkesin farklı şarkılar dinleme fırsatı oluyo nostalji yapabiliyoruz

gönderildi

Bence TŞY yerine yapılabilecek çok güzel ve özel yarışmalar var.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...