İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

bir forma'ya bakar insan futbol'la ilgili biri acun .yıllarca spor muhabirliği yaptı ve oynadı bir formada nerde reklam nerde bayrak olduğunu çok iyi bilir ve insan bir forma görünce bayrak nerde diye sorar

acun görmediği için bundan haberi yok haha

gönderildi

Kim yaptıysa salagın onde gideni, ama Acun'un pek bi alakası oldugunu sanmıyorum. Keske yayın sırasında jurilerden biri o ne diyerekten dikkat etseymiş.

gönderildi

sergen'de o forma'yı 8 sene giydi bilmesi gerek

Aynen YA !! :s15: :s15: :s15: :s15:

gönderildi

[align=center]O Ses Türkiye Çocuklar'a başvurular başladı

[/align]

[align=center]18184.jpg[/align]

[align=center]O Ses Türkiye önümüzdeki günlerde özel bir bölümle Star TV ekranlarında olacak. O Ses Türkiye Çocuklar'ın elemelerinin yapılacağı tarih ve yer bilgileri aşağıdaki gibidir:

Tarih: 23 Şubat Cumartesi - 24 Şubat Pazar

Saat: 12:30 - 19:30 saatleri arası

Yer: İstanbul Crystal Hotel

Adres: Receppaşa Caddesi No:7 34437 Taksim - İstanbul[/align]

gönderildi

O Ses Türkiye'nin gelecek sezonu için yeni jürilerde Emre Aydın ve Mustafa Ceceli düşünülenler arasındaymış.

gönderildi

Çok iyi olur bence,Jüri üyeleri şöyle:Emre Aydın,Sıla,Göksel ve Mustafa Ceceli olsa daha iyi böyle bu tarz olsun :D Jüriden başarılı sesler görmeyelim orada :D

gönderildi

Ceceli iyi olur. Sonunda yarismada gercekten muzikten anlayan ve muzikle ugrasan bir juri olacak olmasi sevindirici bir gelisme.

gönderildi

Ki ben Ceceli'nin falan olacagına biraz inanıyorum. Hadise ve Mustafa Sandal da böyle dedikodular sonucu dogrulanmıstı. Simdi bazı yerler boyle yazıyorsa en azından bi görüşme olmuştur.

gönderildi

Bi Mustafa gidip bi Mustafa gelebilir. Bi Murat gidip bi Murat da gelir mi dersiniz?

gönderildi

Hülya gidip yerine Burcu Güneş gelmeli.

Keske olsa oyle bir sey. Akademi Turkiye'de de juriydi degil mi Burcu?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...