İçeriğe atla

İsveç 2012 : Loreen - Euphoria

Pinlenen İletiler

gönderildi

Esctoday aynısını MGP için de demişti. Neyin kafasını yaşıyolar anlamıyorum :siritma: MF yarı final oylamalrında değişiklik oldu ama jüri gelmedi. Olan değişiklikse artık iki turda alınan toplam oy sayıları sonucu belirliyo.

Mesela geçen yıl böyle bi oylama olsaydı 2. yarı finalde Loreen'in yerine Christian Walz ikince şansa giderdi. Ve olan değişiklik sadece bu olurdu. :D Bu sene neler yaptı/yapacak bu değişiklik merak ediyorum :confused1:

gönderildi

1. Ulrik Munther - Soldiers

2. Timoteij - Stormande hav

3. David Lindgren - Shout It Out

4. Sonja Aldén - I din himmel

5. Top Cats - Baby Doll

6. Thomas Di Leva - Ge aldrig upp

7. Mimi Oh - Det går för långsamt

8. Andreas Lundstedt - Aldrig aldrig

Bu yarı final için sıralamam şarkıların birer dakikalarından sonra böyle. Birinci yarı final çok daha iyiydi. :afro:

gönderildi

Sonja Aldén - I din himmel bunu sevdim ama finalde 1.olacak şarkı eminim bu yarı finalden çıkmayacak.:siritma:

gönderildi

Sonja Aldén - I din himmel bunu sevdim ama finalde 1.olacak şarkı eminim bu yarı finalden çıkmayacak.:siritma:

Kesinlikle bu yarı finalden çıkmayacak. Ama en azından bu yarı finalden Thorsten Flinck gibi bi facia da çıkmayacak :P

gönderildi

Kesinlikle bu yarı finalden çıkmayacak. Ama en azından bu yarı finalden Thorsten Flinck gibi bi facia da çıkmayacak :P

Ayrıca Timoteij tam bir hayal kırıklığı Marie'den sonra.Tek umudum Hanna.:icon_ohmygod:

gönderildi

Hiçbir eminlik veremiyorum finale çıkacaklar hakkında, bütün şarkılar aynı sanki. :confused1:

gönderildi

David ve Ulrik finalde. Timoteij ve Top Cats Andra Chansen'de. Timoteij AC'den çıkamaz :siritma:

gönderildi

Aman kimin finale çıktığı önemli değildi benim için bu yarı finalde.Hepsi de feci.Loreen şu ana kadar en iyileri.:rap:

gönderildi

^^ Her yıl bi hafta böyle sönük ve kötü şarkılarla dolu oluyo zaten

Haftaya LG ve Molly var bakalım.:clap:

gönderildi

LG 'ı yine harcamazlar inş

LG Dance Alone'dan daha iyi bir şarkı yaptıysa harcamazlar gibime geliyor.:s4:

gönderildi

Dance Alone'dan daha güzel bir şarkı nasıl oluyor bilemiyorum...

Charlotte Hero'dan daha güzelini yapabiliyosa Dance Alone'dan daha güzeli de çıkar tabii ki :kahve:

gönderildi

Loreen nasıl bu yıl My Heart Is Refusing Me'den daha güzel bir şarkı ile finale çıktıysa aynısı LG için de olabilir.:rap:

gönderildi

Loreen nasıl bu yıl My Heart Is Refusing Me'den daha güzel bir şarkı ile finale çıktıysa aynısı LG için de olabilir.:rap:

Aslında MHIRM daha güzeldi, sadece şanssız bir yarı finaldeydi. :dil3:

gönderildi

http://svt.se/melodifestivalen/

3. haftanın 1 dakikalık prova görüntüleri yayınlandı... Love Generation'daki dans edemeyen tek kız kırmızı kafa grubu bırakmış :D Şarkıları çok vasat Dance Alone finale çıkamadıysa bu nasıl çıkar bilemiyorum.

Ben geçen hafta 2.yarı final iğrenç demiştim 3.yarı final daha feci oldu.Loreen inşallah 1.olacak.:1silah:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...