Uğur 26 Mayıs, 2012 gönderildi 26 Mayıs, 2012 gönderildi İsveç'in Aldığı Puanlar : ARNAVUTLUK - 5 AVUSTURYA - 12 AZERBAYCAN - 7 BELARUS - 6 BELÇİKA - 12 BOSNA HERSEK - 8 BULGARİSTAN - 8 HIRVATİSTAN - 7 KIBRIS - 10 DANİMARKA - 12 ESTONYA - 12 MAKEDONYA - 6 FİNLANDİYA - 12 FRANSA - 12 GÜRCİSTAN - 8 ALMANYA - 12 YUNANİSTAN - 6 MACARİSTAN - 12 İZLANDA - 12 İRLANDA - 12 İSRAİL - 12 LETONYA - 12 LİTVANYA - 10 MALTA - 6 MOLDOVA - 7 KARADAĞ - 7 NORVEÇ - 12 PORTEKİZ - 3 ROMANYA - 10 RUSYA - 12 SAN MARİNO - 3 SIRBİSTAN - 10 SLOVAKYA - 12 SLOVENYA - 10 İSPANYA - 12 İSVİÇRE - 7 HOLLANDA - 12 TÜRKİYE - 6 UKRAYNA - 6 BİRLEŞİK KRALLIK - 12 İsveç'in Puan Alamadığı Ülkeler İtalya İsveç, 372 puanla 1. oldu.
Züreyfa 26 Mayıs, 2012 gönderildi 26 Mayıs, 2012 gönderildi Ünlü masal kahramanı Polyanna'nın kardeşi "Loriyenna"nın birinci olacağı çok barizdi zaten İki adet SMS de atmıştım kendisine, helal olsun. Haketti gümbür gümbür, ben kazanacağım diye bağıra bağıra geldi ve kazandı
Uğur 26 Mayıs, 2012 gönderildi 26 Mayıs, 2012 gönderildi İsveç'in Yarı-Finalde Aldığı Puanlar BELARUS - 7 BOSNA HERSEK - 7 BULGARİSTAN - 10 HIRVATİSTAN - 6 ESTONYA - 12 MAKEDONYA - 8 FRANSA - 6 GÜRCİSTAN - 12 ALMANYA - 12 LİTVANYA - 10 MALTA - 8 NORVEÇ - 12 PORTEKİZ - 10 SIRBİSTAN - 7 SLOVAKYA - 12 SLOVENYA - 10 HOLLANDA - 12 TÜRKİYE - 5 UKRAYNA - 7 BİRLEŞİK KRALLIK - 8 İsveç'in yarı-finalde oy alamadığı ülke yok. İsveç yarı-finali 181 puanla 1. tamamladı. İsveç'e yarı-finalde en düşük oyu Türkiye verdi. (5 Puan)
Guest Boran 27 Mayıs, 2012 gönderildi 27 Mayıs, 2012 gönderildi Evet başta abartıldığı için gıcık kaptığım ama dinledikçe beni bağlayan şarkı. Sonuna kadar haketti !
Sino 27 Mayıs, 2012 gönderildi 27 Mayıs, 2012 gönderildi Geçen yıldan beri desteklediğim Loreen Nihayet Eurovision'a geldi vve hakkıyla aldı gitti
Uğur 27 Mayıs, 2012 gönderildi 27 Mayıs, 2012 gönderildi Geçen yıl Melodifestivalen'de elendiği şarkısı da çok güzeldi. Hatta bu şarkıdan daha çok seviyorum ben onu. Onunla kazansaydı dünyalar benim olurdu ama yine de mutluyum. İlk açıklandığı andan beri severek takip ediyordum.
Ulaş 27 Mayıs, 2012 gönderildi 27 Mayıs, 2012 gönderildi Geçen yıl Melodifestivalen'de elendiği şarkısı da çok güzeldi. Hatta bu şarkıdan daha çok seviyorum ben onu. Onunla kazansaydı dünyalar benim olurdu ama yine de mutluyum. İlk açıklandığı andan beri severek takip ediyordum. MHIRM'in Euphoria'dan iyi olduğu yadsınamaz bir gerçek. MHIRM sözleriyle yaralayan bir şarkıydı. AH İSVEÇ AH!
Uğur 27 Mayıs, 2012 gönderildi 27 Mayıs, 2012 gönderildi [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Totq01s5gaw ''Euphoria''nın İngiliz boyband One Direction'ın ''Stole My Heart'' parçasından çalıntı olduğu iddia edildi. Şarkı 18 Kasım 2011 tarihinde grubun ''Up All Night'' albümünde yayınlanmış. [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EPn9zesJU6M Bir diğer iddia da şarkının Chris Brown'un ''Beautiful People'' şarkısından kopyalanmış olması. LOREEN, AZERİLERİ KIZDIRDI Azerbaycan’da düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasında İsveç’in adayı şarkıcı Loreen muhaliflerle görüşünce kriz çıktı. Loreen, "Azerbaycan'daki insan hakları ihlalleri konusunda kimse sessiz kalmamalı" dedi. Hükümet şarkıcıyı "müziği siyasileştirmekle" suçladı. Kaynak: Dipnot Tv
Cem 27 Mayıs, 2012 gönderildi 27 Mayıs, 2012 gönderildi Meyve veren ağaç taşlanır + Şarkıların Euphoria ile hiçbir alakası yok + Euphoria'nın melodisine benzer 60909090 tane şarkı vardır zaten çünkü melodisi klasik.
Gencay 27 Mayıs, 2012 gönderildi 27 Mayıs, 2012 gönderildi Aynen Cem. Euphoria'da bir burukluk var ve ben bunlarda bir burukluk göremedim açıkçası.
Guest Soner 27 Mayıs, 2012 gönderildi 27 Mayıs, 2012 gönderildi [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Totq01s5gaw ''Euphoria''nın İngiliz boyband One Direction'ın ''Stole My Heart'' parçasından çalıntı olduğu iddia edildi. Şarkı 18 Kasım 2011 tarihinde grubun ''Up All Night'' albümünde yayınlanmış. [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EPn9zesJU6M Bir diğer iddia da şarkının Chris Brown'un ''Beautiful People'' şarkısından kopyalanmış olması. LOREEN, AZERİLERİ KIZDIRDI Azerbaycan’da düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasında İsveç’in adayı şarkıcı Loreen muhaliflerle görüşünce kriz çıktı. Loreen, "Azerbaycan'daki insan hakları ihlalleri konusunda kimse sessiz kalmamalı" dedi. Hükümet şarkıcıyı "müziği siyasileştirmekle" suçladı. Kaynak: Dipnot Tv Gözüme girdi.. Eferin:)
Züreyfa 27 Mayıs, 2012 gönderildi 27 Mayıs, 2012 gönderildi 18 Kasım'a kadar kapanmıştır zaten MF şarkı alımları o zamana dek sürmez Diğer haber içinse helal olsun dedim Loreen'e
Illusion 27 Mayıs, 2012 gönderildi Yazar 27 Mayıs, 2012 gönderildi Tebrik ederim Loreen'i hak ederek kazandı. Ayrıca Azerbaycan'da insan hakları için bi şeyler yapmaya çalışması çok örnek olacak bir davranış.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap