İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Yarı Final İstiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gönderildi
Yarı Final İstiyorum

cem'e 3 tane recap şoku

:doktur::yandan::kopuyorum::yerlerdeyim::aykoptum::valla::oylemi: :kicim: :oley: :kicim:

gönderildi

Ahauahaua üye hortlatın

gönderildi

önce forumun kadroluları yani sizler hortlayın :h gerisini sonra düşünürüz cnm :yerlerdeyim:

gönderildi

Holding yönetiyorum ondan ahauah

gönderildi

BOŞ KADRO VARMI HOLDİNGTE MASA BAŞI Bİ İŞ :)

gönderildi

Var var gel arkama ahaua

gönderildi

ETSC'de şarkı isimlerinin Latin alfabesi kullanılarak yazılması zorunlu olsun. Kurala uymayanları da istiklâl mahkemelerine doğru alalım.

gönderildi

Aynen. Israil'in sarki ismini ceviricem diye canim cikti

gönderildi

Ne dinimizde, ne de kültürümüzde yeri olan "Forum Oyunları" bölümünün kaldırılmasını talep ediyorum. Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan şu günlerde, sitecek bir araya gelmemizi sağlamak amacıyla forum oyunlarının yasaklanması çok faydalı olacaktır.

gönderildi

MİLLİ SEFERBERLİK İLAN EDİYORUM.

TÜRKÇE ŞARKI YARIŞMASI'NIN DEVAMI İÇİN TÜM ÜYELERİMİZ KALKINMA BAKANLIĞIMIZA MİKROFON, KULAKLIK, KAMERA, IŞIK VE HER TÜR DEKOR MALZEMESİNİ BAĞIŞ YAPSINLAR.

gönderildi

bundan sonra yeni bi KHK çıkarılıp "ilk beşe girmek" cümlesi yerine "is veçe girmek" cümlesi kullanılsın.

gönderildi

3 yarışma üst üste recap süresini yazmayanların şarkılarının ilk 30 saniyesi alınsın.

gönderildi
3 yarışma üst üste recap süresini yazmayanların şarkılarının ilk 30 saniyesi alınsın.

Harika bir öneri. Sırf recap saniyesini yazmayanlar yüzünden bi saat recap saniyesi seçmeye çalışıyorum. Bir de benim gibi ultra kararsız biri için ne denli büyük bir sorun bir düşünün.

:aynenkanka:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...