shibi 7 Mart, 2016 gönderildi 7 Mart, 2016 gönderildi :Siritma: :Siritma: :Siritma: :Siritma: :Siritma: çok ilginç :SS neyse, teşekkür ederim, bu şekilde kullanacağız artık
Ulaş 7 Mart, 2016 gönderildi 7 Mart, 2016 gönderildi :Siritma: :Siritma: :Siritma: :Siritma: :Siritma: çok ilginç :SS neyse, teşekkür ederim, bu şekilde kullanacağız artık Bacım mis gibi var var, boşver onu. Çirkin zaten
shibi 7 Mart, 2016 gönderildi 7 Mart, 2016 gönderildi :Siritma: :Siritma: :Siritma: :Siritma: :Siritma: çok ilginç :SS neyse, teşekkür ederim, bu şekilde kullanacağız artık Bacım mis gibi var var, boşver onu. Çirkin zaten ağlicam artık ajıodj
Ulaş 7 Mart, 2016 gönderildi 7 Mart, 2016 gönderildi ağlicam artık ajıodj Sen ağlama... Dayanamam... Ağlama göz çiçeyim s... Böyle değildi bu neydi bu
Volkan 8 Mart, 2016 gönderildi 8 Mart, 2016 gönderildi Source bölümüne girince zaten sorun çıkmıyor Cem şey ya böyle konu şeyi oluyor ya yeni yorum var sıcak konu falan diye onun köşesinde siyah nokta olan yorum yaptığın oluyodu şimdi öyle bir şey yok
Cem 8 Mart, 2016 gönderildi Yazar 8 Mart, 2016 gönderildi Temayı değişince onlar da değişti herhalde. Şimdi yorumunun olduğu konuda şu simge çıkıyo: Eğer değiştirilebiliyosa araştırırım hafta sonu.
Volkan 8 Mart, 2016 gönderildi 8 Mart, 2016 gönderildi Tamamında aynı şekilde olmuyor ama belli bir kısmında öyle. Yorum yapsanda o simgle çıkmayanlar var. Neyse çok sağol yine de.
Züreyfa 12 Mart, 2016 gönderildi 12 Mart, 2016 gönderildi Anasayfaya bi ton para gitti. Anasayfaya falan da bol bol girin de 3 kuruş para gelsin. Ayda 3-5 lira reklam geliri olsun en azından. Yoksa üyelerin götüne kokain sokup, Bulgaristan sınırından falan geçirmek gerekicek.
Cem 12 Mart, 2016 gönderildi Yazar 12 Mart, 2016 gönderildi Daha önce 48 kere ana sayfa kurup sildik, bu alışkanlığın kazanılması için forumun silinmesi gerek bence Neyse günde 3-5 kere tıklayıverin be reklamlara
Paul 4 Nisan, 2016 gönderildi 4 Nisan, 2016 gönderildi Etyb ile bir gorusme talep ediyorum. Detayini haber sayfamdan gorebilirsiniz.
slow_lee 23 Nisan, 2016 gönderildi 23 Nisan, 2016 gönderildi ETSC yarışmasına katılmak istiyorum fakat ülkeyi nereden seçebilirim biri açıklarsa çok sevinirim.
Ulaş 23 Nisan, 2016 gönderildi 23 Nisan, 2016 gönderildi ETSC yarışmasına katılmak istiyorum fakat ülkeyi nereden seçebilirim biri açıklarsa çok sevinirim. http://eurovisiontime.com/forum/konu-etsc-ulkeleri.html Buradan almayı istediğin ülkeyi Uğur'a iletmen yeterli
slow_lee 23 Nisan, 2016 gönderildi 23 Nisan, 2016 gönderildi ETSC yarışmasına katılmak istiyorum fakat ülkeyi nereden seçebilirim biri açıklarsa çok sevinirim. http://eurovisiontime.com/forum/konu-etsc-ulkeleri.html Buradan almayı istediğin ülkeyi Uğur'a iletmen yeterli Ben Avustralya'yı istiyorum ama ülke adı yok listede, Uğur'a gönderdim mesaj. Teşekkür ederim.(:
Ulaş 23 Nisan, 2016 gönderildi 23 Nisan, 2016 gönderildi ETSC yarışmasına katılmak istiyorum fakat ülkeyi nereden seçebilirim biri açıklarsa çok sevinirim. http://eurovisiontime.com/forum/konu-etsc-ulkeleri.html Buradan almayı istediğin ülkeyi Uğur'a iletmen yeterli Ben Avustralya'yı istiyorum ama ülke adı yok listede, Uğur'a gönderdim mesaj. Teşekkür ederim.(: Avustralya ülkelerde yok çünkü. Eklenmedi Sanmıyorum ekleyeceklerini. Ekleseler ben de talip olurdum.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap