İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Nickimin Whore olarak değiştirilmesini istiyorum. BigSlut yada BiggestBitch de olabilir 

gönderildi

Nickimin Whore olarak değiştirilmesini istiyorum. BigSlut yada BiggestBitch de olabilir 

yapıldı

gönderildi

eskiden madalyalarımız yanda görünürdü

Ben napicam 51 madalyayi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Çok yer kaplıyo madalyalar + madalya eklentisi artık soldaki profillerde madalya gözükmeyecek şekilde ayarlanmış biz bi şey yapamıyoruz yani :(

gönderildi

Madalyam yok [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Of ya madalyaların görünmesini bende istiyorum :/

gönderildi

Çok madalyası olan, olmayanlara dağıtabilir :D paylaşmak güzeldir :D

gönderildi

Sitenin köşesine Gazi Mustafa Kemal'li bayrak koyarak "Kemalist üye" yetiştirme çabasında bulunmasını kınıyorum.

gönderildi

Sitenin köşesine Gazi Mustafa Kemal'li bayrak koyarak "Kemalist üye" yetiştirme çabasında bulunmasını kınıyorum.

wCKjs.gif

gönderildi

mesajlardaki sansür olayı çok itici durmaya başladı. "M eni"yi sansürlemek komik değil mi? bunun bir çaresi yok mu?

gönderildi

Katılıyorum, kaldırılması gerekir. Diğer adminlere de bi sorayım.

gönderildi

Birkaç küfür dışında kelime sansürleri kalktı.

gönderildi

Geçtiğimiz sene adminlerin yerlerini bir günlüğüne de olsa aramızdaki 18 yaşından küçük arkadaşlara bırakması için büyük mücadele vermiştim. Bu mücadelemizi yanlış anlayan yönetim 18 yaşının altında bir üyeye kalıcı adminlik verdi. Yetmez ama evet! Bu sene de en azından gece yarısına kadar site yöneticilerini, yerlerini 18 yaşının altındaki üyelere bırakmaya davet ediyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...