İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Jurıye Kalsa 1 Yarı Finalden : İzlanda Yerine İsrail

2. Yarı Finalden : Türkiye - Norveç Yerine - Gürcistan - Hırvatistan Çıkıomuş :)

gönderildi

Konunun ilk mesajına 1. ve 2. yarı-finallerin halk ve jüri oylama sonuçları da eklendi.

gönderildi

Jurıye Kalsa 1 Yarı Finalden : İzlanda Yerine İsrail

2. Yarı Finalden : Türkiye - Norveç Yerine - Gürcistan - Hırvatistan Çıkıomuş :)

Norveç yerine Gürcistan da Hırvatistan da çıkabilirdi bence

gönderildi

Gürcistan'ın o rezil şarkısını 8. yapan jüriyi hala savunuyorsunuz ya, yakında EBU ajanı olduğunuzu düşünmeye başlıcam sanırım. :amanallahim:

gönderildi

gürcistanın solistinin sesi süperdi şarkı uymadı sadece onlarda sese bakmış olmalı bence

gönderildi

gürcistanın solistinin sesi süperdi şarkı uymadı sadece onlarda sese bakmış olmalı bence

Jürinin kıstasını hala çözemedim, birilerine yaranmak mı, yoksa sadece canlı performansa bakmak mı bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var jüri sese baksa Belçika 15. olmazdı.

gönderildi

Jürinin kıstasını hala çözemedim, birilerine yaranmak mı, yoksa sadece canlı performansa bakmak mı bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var jüri sese baksa Belçika 15. olmazdı.

yaramı deşme uur ben jurıden çok ümitliydim ırıs adına :( hayal kırıklığı yaşadım

gönderildi

Iris'in televote'tan 0 almış olması :siritma: Aldığı 2 puan Arnavutluk'tan gitmiş ki onlar da jüri oyu kullanmışlardı :siritma::siritma::siritma::siritma:

gönderildi

Iris'in televote'tan 0 almış olması :siritma: Aldığı 2 puan Arnavutluk'tan gitmiş ki onlar da jüri oyu kullanmışlardı :siritma::siritma::siritma::siritma:

Bu yıl 0 çeken olur diyoduk ama kimse tahmin etmedi Belçika'nın 0 çekeceğini. Avusturya'dan bekliyodum ben onu. :h

gönderildi

ırıs hadi çıkamadı dielim ama şarkısı bu kadar aşşalarda olucak bi şarkı değildi :(

gönderildi

Ya juri cidden kalkmalı nereye nasıl ileteceğiz bilmiyorum ama kalkmalı yani? 1.ler zaten aynı çıkıyor hep. Ee ne diye keyfimizi bozuyorlar anlamıyorum. Jüriler de ülkemiz içinden yani çok meraklılarsa SMS atsınlar yani :D

gönderildi

O değil de Bulgaristan çıkıyomuş ne güzel :D İsviçre ve Hollanda da çıkıyomuş. Benim beynim hala %100 halk oylamasında kalmış sanırım, çünkü 10'da 9 tutturuyomuşum yarıfinallerde nerdeyse %100 halk oylama sonuçlarına göre.

gönderildi

Bulgaristan'a da üzüldüm de İsviçre ve Hollanda ayrı üzdü beni. En sevdiğim grup Sinplus'dı bu sene. Joan Franka da sesi ile fethetmişti kalbimi ahh ahh. It's you and me and everybody.... falan filan :D Ayıp oldu, yazık oldu ne diyim...

gönderildi

Belçika ve Hırvatistan finalde olmalıydı...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...