İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Dotter şu ana kadar MF birincisi ışığı veren tek isim. Geçen seneden daha çok beğendim ben şarkısını o yüzden seçmezler kesin.

• Beğendim 2
  • NE 1
gönderildi
Züreyfa, 20 dakika önce yazdı:

Geçen seneden daha çok beğendim ben şarkısını o yüzden seçmezler kesin.

Katılıyorum, bu daha iyi :evet:

Geçen sene fazla abartılmştı bence.

• NE 1
gönderildi

Uğur, Şimdi yazdı:

Geçen sene fazla abartılmştı bence.

Favorimi çekemiyorsunuz ahuahu

Ben de beğendim ama Bulletproof kadar etkilemedi beni. 

• Anırdım 2
gönderildi

Allah Dua Lia'dan, The Weeknd1den razı olsun. Onlar olmasa bu sene bu kadar 80'ler duyamazdık :')

• Teşekkürler 1
  • Anırdım 1
gönderildi

Finale kalan yarışmacılar

-Dotter – Little Tot
-Anton Ewald – New Religion

İkinci şansa kalan yarışmacılar

-Frida Green – The Silence
-Eva Rydberg & Ewa Roos – Rena rama ding dong

• Beğendim 1
  • Teşekkürler 1
gönderildi

Dotter dışındakilerin hepsi sönüktü. Dotter'in en iyi MF şarkısıydı ama. O sondaki yükseldiği yere sesi yemiyo ama ora olmasaydı daha iyiydi.

• Beğendim 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Hala bulletproof'u daha iyi bulsam da Little tot da şahaneymis.  Sahnesi de iyiydi. Mamas ya da baska bir ucubeye yenilmez umarim bu sefer.

• Beğendim 1
  • Teşekkürler 1
gönderildi

Dotter'in bu yılki şarkısını daha iyi buldum, ayrıca geçen senekine göre sahnedeki özgüveni ve duruşu daha iyiydi ama MF'yi kazanır mı bilemiyorum diğer şarkıları görmek lazım.

• Beğendim 1
  • Azdırdın 1
gönderildi

Allah alsın bu İsveç'i inşalaaahhhh yıllar sonra yeniden Mello izleyem dedim bin pişman ettiler yine  :tekme:ilk hafta favorimi sessiz sedasız elediler bu haftada  2.şansa bıraktılar ötekini elediler. Bu sene ki şarkılar baya kötü geldi bana 

• Ay Çok Hoş 1
gönderildi

image.jpeg

Adaylar

1.Charlotte Perelli – Still Young
2.Emil Assergård – Om allting skiter sig
3.Klara Hammarstrom – Beat of Broken Hearts
4.Mustasch – Contagious
5.Elisa – Den du är
6.Alvaro Estrella – Baila baila
7.Tusse – Voices

Finale kalan yarışmacılar

-Charlotte Perelli – Still Young
-Tusse – Voices

İkinci şansa kalan yarışmacılar

-Klara Hammarstrom – Beat of Broken Hearts
-Alvaro Estrella – Baila baila

• Teşekkürler 1
gönderildi

Perelli nostaljikti, keyifliydi. 2. sırada sahne alıp sonra 5. olup elenen de fena değildi. Geriye kalan 5 şarkı hakkında yorum yapmak istemiyorum.

• Teşekkürler 1
gönderildi

4 şarkı vardı ortalama guzellikte olan dördü de tur atladi zaten. 

Tusse, şarkısı 2016 oscar zia human'dan çalıntı olsa da fena degil. Guzel şarkı. Ama kazanacak falan deniyor. Tövbe yarabbi

Charlotte, yıl olmuş 2021 hala bu kadını izliyoruz ve hala bayilanlar var. Şarkısı hoş ama boştu. DTF olacağı belliydi ama bence AC olmalıydı.

Klara, geçen seneki nobody nerede bu şarkı nerede... yine de gecenin en iyi 2.şarkısıydı. DTF olmalıydı ama yerini charlotte doldurdu.

Alvaro, eğlenceli hoş ama o kadar. Yine latin ezgili bir sey denemiş. Neyse ki elenmedi. 

• Teşekkürler 1
gönderildi

Son çeyrek finali bilemiyoruz ama Dotter ile charlotte arasında geçecekmiş gibi yarışma.Charlotte'un şarkısı güzel ama arkadaki moda geçişini beğenmedim.Çoğu kişi Dotter dese de İsveç adına Charlotte fark yaratır.Bu sene şarkıcılar ünlü ama şarkılar kötü.

• Beğendim 2
  • Azdırdın 1
gönderildi

Charlotte size göre demode olabilir ama İsveç halkı böyle şeyleri seviyo, anlayın artık :ahaha: 

Tusse'nin şarkısını da çok beğendim, finale kalanlar çok adil olmuş bence :peki: 

• Beğendim 2
gönderildi

Charlotte tam kendisine uygun bir şarkıyla katılmış yani bende fena bulmadım aslında ama Melfest'te fazla şansı yok. Tusse'nin şarkısı kötü değil aslında, kazanabilir deniyor ama ben kazanmasını pek istemiyorum doğrusu. Eric Saade ve The Mamas nasıl gelecek bakalım. Şimdilik Dotter tarafındayım.

• Beğendim 1
  • Azdırdın 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...