İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ulusal finalin aynısı üzerine konuşmaya gerek yok. Yalnız İsveç provasında yaşanan burda da baş gösteriyor. Ulusal finalde vokalleri dayıyolar, Eurovision'a gelince çıplak sesler çıkıyor ortaya. Umarım düzgün okur yarı final akşamı.

• Beğendim 1
gönderildi

Yıl olmuş 2021 hala kanatlarla sahneye çıkanlar var!!! Yazık ya... MGP deki sahnesini de beğenmiyordum aynısını alıp gelmiş. Şarkı güzel ama elense üzülmem. 

Ayrıca El diablo ile peş peşe çıkacak olması kötü.. neyse ki şarkı tarzları farklı. 

• Çıldırtma Beni 1
  • NE 1
  • Beynimi Yaktın 1
gönderildi

Sesinde pek bi sorun varmış gibi gelmedi bana. Polonya 2016 havası var bunda biraz. Halk finale taşıyabilir.

• Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Güneş gözlüklü meleğe bak :D  Şarkıyı seviyorum o ayrı ama Sahnesi çok komik yashshffg

• Beğendim 1
  • Beynimi Yaktın 3
gönderildi

Böyle dolu dolu gelmiyo sesi kulağa, halbuki bu sene burda da izin vermişler ulusal finallerindeki gibi hazır kayıt vokallere. Neden daha derinden geliyor ki sesi?

İstediğim gümbür gümbürlükte değil!

gönderildi

Başlarda ısınamayıp sonradan sevdiğim şarkılardan oldu bu sene o yüzden finale kalmasını istiyorum ama sahnesinden dolayı insanlar garipser mi diye de şüphem var doğrusu.

• Beğendim 2
gönderildi

TIX, bugünkü basın toplantısında Eurovision performansında daha fazla değişiklik yapmak istediğini ancak hangi unsurları değiştireceğini şimdilik açıklayamayacağıni söyledi.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Yarışmayı biraz daha zorlasalar tamamı playback olacak :)  bu şarkıya pek ısınamadım 90 lar ı da sevmezdim ondan sanırım, geçen sene ki şarkı daha iyiydi yaw

• Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi
Uğur, Şimdi yazdı:

TIX, bugünkü basın toplantısında Eurovision performansında daha fazla değişiklik yapmak istediğini ancak hangi unsurları değiştireceğini şimdilik açıklayamayacağıni söyledi.

2 kanat yetmedi 4 tane takacak galiba hshshs

• Yarıldım 1
gönderildi

bence halk bu şarkıya baya puan verecek

• Benimle Evlen 1
  • Azdırdın 1
  • Ay Çok Hoş 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...