İçeriğe atla

İsrail 2021 : Eden Alene - Set Me Free  

5 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Siyasi oylamadığınız için teşekkürler Avrupa!

• Ay Çok Hoş 1
gönderildi
Uğur, 2 dakika önce yazdı:

Siyasi oylamadığınız için teşekkürler Avrupa!

10. Çıkmıştır  :p

• Beğendim 1
gönderildi
illaki, 1 dakika önce yazdı:

10. Çıkmıştır  :p

Olabilir. Şarkıyı oylamışlar en azından bence.

gönderildi

Eurovision sadece Eurovision değildir! Arkada dönen kirli oyunları, Yahudi lobisinin faaliyetlerini bilseniz küçük dilinizi yutardınız. Ben hepsini biliyorum. Bunları ayrıntılarıyla da anlatırdım size ama şimdi korkarsınız.. O yüzden susuyorum şimdilik..

• Beğendim 1
gönderildi

Heyecanlıydı biraz, sesi etkilendi ama enerjisi gayet iyiydi.

• Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Hırvat ya da İsrail diyordum İsrail çıktı. İki pembe sahneden biri elenecekti sksks

Eden elense üzülürdüm. Gönül isterdi ki feker libiyle yarışabilseydi ama neyse........

• Beğendim 2
gönderildi

Sahneyi doldurdu bence baya bu. Dansçılarıyla falan ara ara gezip dolaşması güzeldi. Hareketlilik iyidir.

• Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Sondaki yükselme ve çığlıklar baya reaksiyon aldı. arenayı inletti bence ordan sonra. bugün kesinlikle en sevindiğim olay bunun finale çıkması oldu:masallah:

• Azdırdın 1
gönderildi

İlk başlarda açıklanınca keyfim yerine geldi. Hele son zarftan bir öncekinde Belçika çıkıp, sona Ukrayna kaldığı anlaşılınca; dedim 10/10 oldu. Ben bile şaşırdım.

:baksen:

• Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Yatıp kalkıp İsrail Eden'e dua etsin.Şarkısını beğenmiyorum ama kız dün iyi söyledi ve dersine çalışmış.Ben çıkmasının birazda politik olduğunu düşünüyorum.Jürilerden iyi puan almış olabilir.Bunun sonuçlar açıklandığında göreceğiz.

• Beğendim 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Aşırı iticilik, rezalet performans. İki oylamada da yerin dibini görecekler.

• Beğenmedim 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...