İçeriğe atla

Fransa 2021 : Barbara Pravi - Voilà  

5 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi
Züreyfa, 3 dakika önce yazdı:

Ha onu baz alacaksak da Keiino kazansaydı Duncan'ın 10'da biri kadar başarı elde edemezdi o ayrı

Katılıyorum buna. Ama jürilere ben de karşıyım. Halk ne diyorsa o olmalı, hele halkta birinci çıkan bir şarkıyı ilk 5'e bile sokmamak haksızlık.

Neyse, konu dağılmasın; rakamlarla konuşalım. Duncan, Spotify'da dünya sıralamasına girmiş; dünyada en çok dinlenen 217. şarkıcı şuan, aylık 17 milyonu aşkın dinlenmesi var. Eurovision'dan çıkan hiçbir isim bu denli başarılı olamadı yarışmadan sonra. Hakkını yemeyelim.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Ulusal finalde yapılabilecek belki de en uygun sahnelemeyi yapmışlardı zaten. O zaman da iyiydi, şimdi de iyi.

• Beğendim 4
gönderildi

Bu kısımda keşke kamera arkadan çekim yapmasaymış. Zaten sahnede doğru düzgün seyirci olmayacak boşu boşuna karanlık salonu gösterecekler.

• Beğendim 2
  • Teşekkürler 1
gönderildi

Dümdüz bir şarkı dümdüz bir sahne. Umarım finalde 26.sırayı verirler de insanlar "sıkıldım bu ne mk" derler.

• Beğendim 2
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Kamera çekimini sallaya sallaya Iphone 4 ile yapmışlar hissim, şarkı fena değil :guzelmiyim:

• Beğendim 1
  • Anırdım 2
gönderildi

Performansın en az 1.5 dakikası tek kamerayla çekilmiş, bana 2015 Hollanda'yı anımsattı :ahaha:

• Anırdım 3
gönderildi

Patricia Kaas'ın ne suçu vardı? Benzer şarkı, benzer sahneleme, daha iyi performans. Bu eurovision fanlarının bir şarkıyı sırf nostaljik hissiyat var diye göklere çıkarmasından nefret ediyorum. Aynısı 2017'de de yaşanmıştı, adam rüyasında göremeyeceği şampiyonluğu kazanmıştı. Umarım cumartesi günü aynı şey olmaz. Şarkıyı hiç sevmiyorum.

• Teşekkürler 2
gönderildi

Şarkıyı ilk dinlediğimde boynumda fular oluştu. Çok entel bir şarkı.. 

Fransa işte böyle şarkılarla katılmalı yarışmaya.. 2019'da ki gibi soytarılıklara gerek yok. 

• Beğendim 1
  • Beynimi Yaktın 1
  • Teşekkürler 1
gönderildi

Hadi ablacım ya, bu İtalyan şoparları geçsen geçsen sen geçersin. Cumartesi iyi bir performans göster de kazan şu yarışmayı...

• Beğendim 1
  • Hıh 1
gönderildi

Dümdüz bir parça. Halkta yamulacağından hiç bir şüphem yok. 

• Teşekkürler 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

sana da güveniyorum güzel kızım!!

• Beğendim 1
  • Beynimi Yaktın 2
  • Teşekkürler 1
gönderildi

Elde sensin, dilde sen; gönüldesin, baştasın...

France Gall'ın Eurovision'u kazandığı yaştasın

• Yarıldım 1
gönderildi

Kazanması imkan dahilinde değil, en basitinden Ukrayna bile bunlardan çok önde kazanma olasılığı olarak.

• Teşekkürler 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...