İçeriğe atla

Norveç 2019 : KEiiNO - Spirit in the Sky  

5 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

bence iyi ya çok gereksiz yere gömüyorsunuz şarkıyı

• Beğendim 2
gönderildi

Yo ne alaka sonuçta bu sene seçilen şarkılar alt kalite bu şarkı rahat rahat final top 10 yapar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 1
gönderildi

inanın şarkının enerjisi güzel, fakat solar system gezegenleri gibi ses gruplaşmaları sıkıntı çünkü ses aralıkları çok dar, özellikle kadın vokal miyavlıyor gibi. ses seçimleri kötü, komple çöp.. neyse hadi bunu da listeme alayım. :amancokkotu:

• Beğendim 3
gönderildi

Nihayet geldi adam akıllı kaliteli bir ulusal final performansı videosu. NRK yükleyememişti bi.

• Beğendim 2
gönderildi

Asla sevemediğim şarkılardan biri. Benzerlerini daha önce elli kere duyduk orada burada. Hatta nakarata girişleri bariz "Monsters" esintili bana kalırsa. Şarkıda elle tutulur tek yanı etnik kısmı. O da euro pop içerisinde baya kel alaka kalıyor. Keşke sadece o tarzla gelselerdi Jon Henrik tarzı. Ben final şanslarını düşük görüyorum açıkçası. 

• Beğendim 1
  • NE 1
  • Teşekkürler 1
gönderildi

Bu şarkıyı sevmeye başladım. Özellikle şu kısımları:

"He lå e loi la
Čajet dan čuovgga"

• Beğendim 2
  • Beynimi Yaktın 1
gönderildi
Oguzhan, 09.03.2019 - 17:58 yazdı:

Asla sevemediğim şarkılardan biri. Benzerlerini daha önce elli kere duyduk orada burada. Hatta nakarata girişleri bariz "Monsters" esintili bana kalırsa. Şarkıda elle tutulur tek yanı etnik kısmı. O da euro pop içerisinde baya kel alaka kalıyor. Keşke sadece o tarzla gelselerdi Jon Henrik tarzı. Ben final şanslarını düşük görüyorum açıkçası. 

Fan listelerinin hepsinin ilk 10 unda bu sarki finale rahat cikacak bence

• Beğendim 1
  • Benimle Evlen 1
  • Beynimi Yaktın 1
gönderildi

Fan listelerinde ilk 10'da olan ne şarkılar elendi Erevizyon'da, belli olmaz bu işler. 2. yarı final oldukça zorlu hale geldi son şarkılardan sonra.

• Beğendim 1
  • NE 1
  • Teşekkürler 1
gönderildi

Norveç Elini Kolunu Sallaya Sallaya Çıkar O Yarı Finali İlk 3 te bitircektir

• Beğendim 3
  • Beynimi Yaktın 1
gönderildi

İsraile Doğru Yola Çıktılar :Norway:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • Beğendim 3
  • 2 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...