Rage Oluşturuldu: 7 Ağustos, 2017 Oluşturuldu: 7 Ağustos, 2017 Merhabalar ben Furkan. 19 yaşındayım. 15 yaşımdan beri Eurovision takipçisiyim. Bu zamana kadar bazı forumlardaki parodi yarışmalara katıldım. Yabancı forumlarda vardı katıldığım. Fakat bu forumu buldum en sonunda. ETSC diye bir yarışma var sanırsam. Ülke olarak Letonya seçerim herhalde. Müzik tarzım değişkenlik gösterir. Pop dinlerim Rock dinlerim değişir yani. Birde Basketbol oynamayı severim. Böyle ufak kendimi tanıtmak istedim. Umarım kalıcı olurum.
Yiğit 7 Ağustos, 2017 gönderildi 7 Ağustos, 2017 gönderildi Hoşgeldin cnm spor yapan eurovision fanı olmaz kimin fakeisin
Ulaş 7 Ağustos, 2017 gönderildi 7 Ağustos, 2017 gönderildi Hoşgeldin cnm spor yapan eurovision fanı olmaz kimin fakeisin Benim
Cem 7 Ağustos, 2017 gönderildi 7 Ağustos, 2017 gönderildi Hoşgeldin :susdakonusayim: Orjinal sosyal medya hesaplarını bana veya Uğur'a ulaştırdıktan sonra ülke seçimi için başvurabilirsin cnmm :gorusucez:
Chatigo 7 Ağustos, 2017 gönderildi 7 Ağustos, 2017 gönderildi ben yıllarca voleybol oynadım @Yiğit sus şimdi. hoş geldin furkancım keyifli forumlar
Rage 7 Ağustos, 2017 gönderildi Yazar 7 Ağustos, 2017 gönderildi Hoşgeldin :susdakonusayim: Orjinal sosyal medya hesaplarını bana veya Uğur'a ulaştırdıktan sonra ülke seçimi için başvurabilirsin cnmm :gorusucez: Özel mesaj yoluylamı falanmı ulaştıracağım anlamadım?
Cem 7 Ağustos, 2017 gönderildi 7 Ağustos, 2017 gönderildi Evet yarışmaya katılım için kendine ait bi sosyal medya hesabının olması gerekiyo. Çok fazla sahte üyelikle uğraştık zamanında da o yüzden cnm
Rage 7 Ağustos, 2017 gönderildi Yazar 7 Ağustos, 2017 gönderildi Hoşgeldin cnm spor yapan eurovision fanı olmaz kimin fakeisin bunu iltifat olarak kabul ediyorum
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap