Rhythm 14 Mayıs, 2017 gönderildi 14 Mayıs, 2017 gönderildi Grubu açtım, sizleri bekliyorum. beni ekleyebilirsinizz :azginim:
Cem 14 Mayıs, 2017 gönderildi 14 Mayıs, 2017 gönderildi @Cem neden gelmiyorsun gruba? Ders çalışıyorum şu an teldeyim :felfecir: Güzel hatrın için 5 dk bakiyim :felfecir:
Züreyfa 14 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 14 Mayıs, 2017 gönderildi Yok yok bölme sen hiç işini :degil: Yarın bekliyorum :herhalde:
Chatigo 14 Mayıs, 2017 gönderildi 14 Mayıs, 2017 gönderildi buna dios da katılcaktı ben dedim ona izmirde onu ekleyiver @Züreyfa hatta çağla da katılabilir. katılcam dedim ama sağı solu belli olmaz bu arada dün ben uyumuşum bi vedalaşamadık keşkem kalsaydınız ya
Züreyfa 14 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 14 Mayıs, 2017 gönderildi Dios'a da davet yolladım. Bu arada grup herkese açık, davetsiz de katılabilirsiniz. Forumun en üstündeki "Gruplar" sekmesine tıklarsanız görürsünüz zaten.
Züreyfa 16 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 16 Mayıs, 2017 gönderildi Nerede hani "İzleyeceğim" diyenler?
Uğur 16 Mayıs, 2017 gönderildi 16 Mayıs, 2017 gönderildi İlk grup toplantısı için Cuma gününü öneriyorum :nasilcikiyorum:
JO BLACC 16 Mayıs, 2017 gönderildi 16 Mayıs, 2017 gönderildi Grubu açtım, sizleri bekliyorum. @Cem @Uğur @Troliçe @Canreyhan Katılmak isteyen başka arkadaşlar varsa, bekleriz @Pedriel @JO BLACC @Yücel @4üncütekil @elayz @Melo @Hakan @Oğuz @Pınarella @Eros @Egemen @Phantaso @Dovahkiin @Görkem @Hmm ok @tolga1992 @deliley @gerikalanherkes pek izlemiyorum ama gelebilirim xx
Züreyfa 18 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2017 gönderildi İzlemiyorsunuz :ikiyuzlu: Çok üzülüyorum :kahroluyorum: @Cem :samar:
JO BLACC 20 Mayıs, 2017 gönderildi 20 Mayıs, 2017 gönderildi Bir The Walking Dead'cinin GOT 'ta işi olmaz lkjdflşkasjdş
Cem 20 Mayıs, 2017 gönderildi 20 Mayıs, 2017 gönderildi Bir The Walking Dead'cinin GOT 'ta işi olmaz lkjdflşkasjdş son sezona kadar sıkı takipçisiydim daha son sezonunu izleyemedim walking deadin ya :kahroluyorum: GOT da iyi diziye benziyo ama sınav dönemime denk geldi, 2. bölüme bu gece geçicem daha :kavga:
Züreyfa 20 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 20 Mayıs, 2017 gönderildi Kimse kusura bakmasın ama TWD, GoT ile aynı klasmanda bir dizi değildir. Hayır ilk 3 sezon ben de destekledim ama sıradan bir aksiyon dizisi olmanın ötesine geçemedi maalesef.
JO BLACC 24 Mayıs, 2017 gönderildi 24 Mayıs, 2017 gönderildi Kimse kusura bakmasın ama TWD, GoT ile aynı klasmanda bir dizi değildir. Hayır ilk 3 sezon ben de destekledim ama sıradan bir aksiyon dizisi olmanın ötesine geçemedi maalesef. evet çünkü twd daha iyi lol
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap