İçeriğe atla

PUANINIZ?  

10 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

heyecandan kaynaklı seste sanki kısık çatlamalar vardı.:evetevet: sahne sonunda tepkilerin coşkusu iyiydi.:evet:

• Beğendim 3
gönderildi

Gereksiz heyecanlıydı hiç gıdakyalamadı. Pek beğenmedim performesini.

• Beğendim 3
gönderildi

Danscilar bok... 3 fan bulup onlara yaptirsalar daha iyiydi

SM-J530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğendim 4
gönderildi

Bence de birincilik havası yok, şarkıyı bitirmiş

• Beğendim 3
gönderildi

helall finalde.:lutfettin:butlar budu şugarım. herkese birer çuval laço hediye ediyorum.

• Beğendim 3
gönderildi

Sen birinciliği unut bence performansı kötüydü.

• Beğendim 4
gönderildi

İsrail'deki partideki ilk canlı performansını çok beğenmiştim. Fakat bu gece resmen bir ay önce çok rahat okuyabildiği gıdaklama kısımlarında bile nefessiz kaldı, şaşırdım. Arena reaksiyonu konusunda da Sırbistan 2015'i bile yakalayamadı.

• Beğendim 4
gönderildi
İsrail'deki partideki ilk canlı performansını çok beğenmiştim. Fakat bu gece resmen bir ay önce çok rahat okuyabildiği gıdaklama kısımlarında bile nefessiz kaldı, şaşırdım. Arena reaksiyonu konusunda da Sırbistan 2015'i bile yakalayamadı.

Bunu daha önce dile getirmiştim, fakat onun yanından geçemedi, son 30 saniyesi bu şarkıya zafer getirebilirdi ama son 30 saniye en beteriydi, gözlerini sürekli şaşı yapması hareketleri falan çok aşırı iticiydi, sahnede çok eğreti durdu, gözlerim ve kulaklarım kanadı, bu kazanacağına kıbrıs kazansın daha iyi :allahbelaniversin:

• Beğendim 4
gönderildi

Bir defa sahne rengarenk ne bulurlarsa koymuşlar. Çok fazla ışık var ve kıyafetler de renkli olunca göz yoruyor. Kamera açıları üzerinde de hiç çalışmamışlar. Şarkının en alıcı kısımları izleyiciye geçmiyor bu yüzden de o etkiyi yaratmadı. Geçen gün de söylemiştim konserler de bile daha iyi söylüyordu diye hala şarkının bazı kısımların da nefessiz kalıyor. Doğru düzgün hareket etmemesine rağmen öyle.

Birincilik çok iyi hazırlandıklarını düşünmüyorum doğrusu. Geçen sene İtalya'nın yaşadığı sonu yaşamaları muhtemel.

• Beğendim 3
gönderildi
Geçen sene İtalya'nın yaşadığı sonu yaşamaları

Bunu söylemiş idim :oyle:

• Beğendim 3
gönderildi

Netta sahnede kendi kendine, seyirciyle iç içe söylese daha iyiydi. Sahnede sürekli bir şeyler oluyor ama olan hiçbir şey ilgi çekici değil. Daha çok dikkatleri dağıtıyorlar. Bir de fişeğin önündeki kamerayla çekim yapmak neyin mantığı? Bunu ben fark ettim prova videosundan, koskoca delegasyon nasıl fark etmedi?

• Beğendim 3

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...