İçeriğe atla

PUANINIZ?  

10 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi
ülkenin konumu aynı istanbul gibi iki kıta arasındadır. uzun süredir büyük bir zelzele de olmamıştır. çıkarı için her an ikiye ayrılabilir.

şimdiden çatırdıyor şeria nehri, çağlayanlar sel olacak vaziyet alın

• Beğendim 4
gönderildi

Sanki daha önce Kudüs'te hiç düzenlenmedi Eurovision :sensanki:

1979 ve 1999 da Kudüs'teydi :oyle:

• Beğendim 4
gönderildi

2019 Jerusalem dedi tombalak ama orada yapılamaz yarışma. Zira çoğu ülke Jerusalem, yani Kudüs'ün İsrail'e ait olduğunu resmi olarak tanımamış durumda. Eurovision yetkilileride Jerusalem'de yapılmasını kabul etmeyebilir. Bence Tel Aviv'de düzenlenir 2019 yarışması...

• Beğendim 3
gönderildi

Seneye Elitlerin katlanamayacağı bir yarışma olacağı muhtemel.

• Beğendim 4
gönderildi
şimdi canım :baziseyler: biz bunları daha önce anlattık

ayrıca ben kudüs demedim batı şeria dedim (yani asıl kudüs) bakalım görüciiz

Doğru yav... Bende düzenlenemez diyordum ama geçmişte düzenlendi. Fakat yinede tepki gösterenler olabilir.

• Beğendim 4
gönderildi

Tel Aviv olacaktır, aksi halde direkt final sistemi uygulanır xD.

• Beğendim 4
gönderildi
Yahu canlarım :bidakika: aramızda hala kudüs ve eski kudüs ayrımı yapamayanlar var :duyusal:

israilin başkent ilan ve ihya eylediği, amerikanın büyükelçiliğini taşıdığı, yeni yeni tabelaların diildiği yer, batı şeria (ki filistin'e ait o topraklar) onun dışında kalan bölüme israilliler yine kudüs diyor, 1970lerde de 90larda da o dış bölümde yapıldı yarışma

Doğru... Fakat tartışmalı olan Doğu Kudüs'te zaten böyle bir yarışma düzenlenecek yer yoktur. Doğu Kudüs şehrin 2000 bin yıl önce kurulan, surlar içerisindeki bölümü oluyor. Düzenlenirsede yine Batı Kudüs'te, yani İsrail'e ait olduğu resmi olarak kabul edilen bölümde olur.

• Beğendim 3
gönderildi

Seneye forum adına kudüse ben gidiyorum tartışmaya kapalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 4
gönderildi
Doğru... Fakat tartışmalı olan Doğu Kudüs'te zaten böyle bir yarışma düzenlenecek yer yoktur. Doğu Kudüs şehrin 2000 bin yıl önce kurulan, surlar içerisindeki bölümü oluyor. Düzenlenirsede yine Batı Kudüs'te, yani İsrail'e ait olduğu resmi olarak kabul edilen bölümde olur.

:nasil: batı şeria orası

• Beğendim 4

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...