İçeriğe atla

Türkiye'nin oylarını bu yıl kim sunacak ?


Mustafa

Pinlenen İletiler

adamın tipini geçtim ona bi lafım yok da....bence gayet guzel sunuyor ne guzel geçen sene Almanca da konustu hem.....onun dısında baska bi eksigini gormedim ben.....sadece tip ne olacak ki.....guzel ya da yakısıklı bazı mallar sunamıyor bile...

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.
/emoticons/wacko@2x.png 2x" width="20" height="20">

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Türkiye'nin Eurovision oylarını ilk kez 1993 yılında sunan Ömer Önder, 6. defa Türkiye'nin oylarını sunacak. Ömer Önder dışında Türkiye'nin oylarını Meltem Ersan başta olmak üzere, Bülent Osma, Meral Savcı, Başak Doğru, Fatih Orbay, Ümit Tunçağ, Canan Kumbasar, Korhan Abay ve Osman Erkan sunmuştur.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ben Artık Türkiyenin Ya Günümüz Popstarları Tarafından Yada Rockstarları Tarafından Oyların Sunulması Taraftarıyım ne kadar gelişmiş bi ülke olsakta bu adamın çıkması ülkeyi geriye götürüor kim ne derse desin dedem yaşındaki adamın çıkıp orda ruhsuz ruhsuz puan vermesini yanlış buluyorum SAÇMA Buluyorum Genç İnsanlarla Enerjik Bi şEKİLDE Oy vermesini istiyorum illa yaşlı birileri suncaksada ajda pekkan sezen aksu emel izel aşkın gibi popstarlarımız var sertapta sunabilir arkada bir anıtkabir fonu saçma sapan ruhsuz bir sunum istemiyorum artık bunlar türkiyeyi antika yapmaktan başka hiçişiy yapmaz

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ömer Önder her dönem TRT'nin üst düzey isimleriyle yakınlık kurmayı başarmış bir TRT'ci. Meltem Ersan ilk kez 1997 ulusal finalimizi Bülend Özveren ile birlikte sunmuş ve ülkemiz o yıl Avrupa finalinde 3. olmuştu. Bir nevi Meltem Türkiye'nin Eurovision'una şans getirdi diyebiliriz. Ve daha sonra 1.lik, 2.lik, 4.lükler aldık.

 

Meltem Ersan 2001 yılından 2010 yılına dek oylarımızı başarıyla sundu. Fakat 2008 yılında TRT'nin başına gelen yeni genel müdür İbrahim Şahin, Meltem Ersan'ı 2011 yılı için görevlendirmedi.

 

2003'ten bu yana TRT'nin başında bulunan genel müdürler ;

2001 & 2003 - Yücel Yener (CHP) - 2001 ve 2002 Eurovision Türkiye Ulusal finallerini organize etti. Sertab Erener'i görevlendirdi.

2003 & 2005 - Şenol Demiröz (MHP) - 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nı organize etti. Athena'yı görevlendirdi. 2005 Eurovision Türkiye Ulusal Finali'ni organize etti.

2006 & 2007 - TRT Genel Müdür Vekili Ali Güney (AKP) - Sibel Tüzün ve Kenan Doğulu'yu görevlendirdi.

2008 & Günümüz - İbrahim Şahin (AKP) - Mor ve Ötesi, Hadise, Manga, Yüksek Sadakat ve Can Bonomo'yu görevlendirdi.

 

Arkadaşlar bu iş tamamen TRT'nin görevlendirmesine bağlı. Bu görevlendirmeleri TRT Müzik Dairesi Başkanlığı adı altında çalışan başkanlar yapıyor. Ben bu bilgileri Meltem Ersan'dan edinmiştim. TRT'de neler dönüyor bilemezsiniz, bir ara bu konuyla ilgili Meltem'in anılarını ayrı bir başlıkta anlatırım sizlere.

 

Meltem Ersan oylarımızı 2001 ve 2010 olmak üzere 2 defa Fransızca-İngilizce olarak sunmuş, diğer yıllar sunumunu İngilizce-Türkçe gerçekleştirmiştir. Ben oylarımızı yeniden Meltem Ersan'ın sunması gerektiğini düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 1 yıl sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...