Cem 4 Mart, 2017 gönderildi Yazar 4 Mart, 2017 gönderildi NEEEEE SEMİH İYİ HATIRLATTIN tuvaletteyiz'i açayım 1 yıldır izlemedim :ahaha: :ahaha: :ahaha:
Züreyfa 4 Mart, 2017 gönderildi 4 Mart, 2017 gönderildi Yarın ben TVT'yi açıyorum o zaman hodri meydan :icimegir: [açmadı]
Chatigo 4 Mart, 2017 gönderildi 4 Mart, 2017 gönderildi reyizden cam show ))))))))))))) saat 03.00am büyük görmek isteyen gelsiiiiiiiiiiiiiiin
Reyiz 4 Mart, 2017 gönderildi 4 Mart, 2017 gönderildi vericem de sen bana şu yayın yaptığım broadcaster programını atsana
Uğur 4 Mart, 2017 gönderildi 4 Mart, 2017 gönderildi Bu @Reyiz hep böyle :kesinoyledir: Sen Elitestar'da profesyonel jürisin dedi :yaziyorum: YAPMADI :nededimben: Yayın yapıcam dedi :yaziyorum: YAPMADI :ifrit:
Ulaş 4 Mart, 2017 gönderildi 4 Mart, 2017 gönderildi @Troliçe ile aşkla başlayan ama hazin biten aşk hikayemiz: Bir zamanlar parmak ısırtan çift Gabrielle & Carlos Solis, ama aksiyonlu bir ayrılık sonrası Gaby ( @Troliçe), Fairview Belediye Başkanı Victor'la ( @Uğur ) evleniyor ama Victor'un onunla valilik seçimlerinde oy alabilmek için evlendiğini öğreniyor, bendeniz Carlos da Edie ( @Züreyfa ) ile çıkıyorum, bebek yapmayı deniyorum ancak Edie doğum kontrol hapları içip hamile kalmayarak benimle ilişki süresini uzatıyor, sonra Gaby'nin düğününde birden Gaby ile sevişiyoruz...
Chatigo 4 Mart, 2017 gönderildi 4 Mart, 2017 gönderildi ahahahaah BÖLÜM SONU lütfen bu dizinin devamı gelsinn
Züreyfa 4 Mart, 2017 gönderildi 4 Mart, 2017 gönderildi @Troliçe ile aşkla başlayan ama hazin biten aşk hikayemiz: Bir zamanlar parmak ısırtan çift Gabrielle & Carlos Solis, ama aksiyonlu bir ayrılık sonrası Gaby ( @Troliçe), Fairview Belediye Başkanı Victor'la ( @Uğur ) evleniyor ama Victor'un onunla valilik seçimlerinde oy alabilmek için evlendiğini öğreniyor, bendeniz Carlos da Edie ( @Züreyfa ) ile çıkıyorum, bebek yapmayı deniyorum ancak Edie doğum kontrol hapları içip hamile kalmayarak benimle ilişki süresini uzatıyor, sonra Gaby'nin düğününde birden Gaby ile sevişiyoruz...
Pinlenen İletiler