İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Bunla semih de bi acayip valla azizim :valla:

Hele troliçe, ulusal final konularına yorum dahi yapmıyosun, nedir bu yarışma isteğin :allahinbelasi:

gönderildi

TEŞEKKÜRLER BAŞLI BAŞINA SAÇMA BİŞEY BIRAKIN SAÇMA OLARAK KULLANALIM YANİ ORADAN BURADAN KISMANIN ANLAMI YOK

gönderildi

teşekkürde atsaydın tam olacaktı JEM

gönderildi

Ben ne yaptım şimdi be? A aaaa :sus:

gönderildi

yapma şimdi bak oram buram tutulcak yarın işe gidicem biraz düşünceli ol aaaaaaaaaa

gönderildi

Durup durup recap diyosun yarışma diyosun, uğur hap kullanmaya başladı çok baskı altındayım diye haberin var mı :allahinbelasi:

gönderildi
teşekkür istatistiğini kaldırın hiçbir sorun kalmaz. net

Hayır ciddi ciddi standartı ''en çok yazanlar'' sekmesi olan istatistiklerde üşenmeyip sürekli ''en çok teşekkür alanlar'' kısmına mı bakıyosun her foruma girdiğinde; ya da teşekkür kısmını mı ayarladın direkt o mu çıkıyo merak ettim :oylemi:

gönderildi
Durup durup recap diyosun yarışma diyosun, uğur hap kullanmaya başladı çok baskı altındayım diye haberin var mı :allahinbelasi:

Diyorum da niye diyorum? Kendim için mi diyorum? Bak burda çocuklar 5 haftadır aç susuz bekliyolar, recap gelecek diye.:sus:

gönderildi

Hele troliçe, ulusal final konularına yorum dahi yapmıyosun, nedir bu yarışma isteğin :allahinbelasi:

ulusal finallere neden yorum yapmadığımı açıklamıştım zamanında gözünden kaçmış sanırım.

en son 2. şans vardı girip bak bakalım bütün konulara yorum yapan üyeler kimler?

gönderildi
Hayır ciddi ciddi standartı ''en çok yazanlar'' sekmesi olan istatistiklerde üşenmeyip sürekli ''en çok teşekkür alanlar'' kısmına mı bakıyosun her foruma girdiğinde; ya da teşekkür kısmını mı ayarladın direkt o mu çıkıyo merak ettim :oylemi:

evet?

gönderildi
ulusal finallere neden yorum yapmadığımı açıklamıştım zamanında gözünden kaçmış sanırım.

en son 2. şans vardı girip bak bakalım bütün konulara yorum yapan üyeler kimler?

evet?

:catlak:

gönderildi
@Uğur bundan sonra sitede sen yokmuşsun gibi davranıcam yorumların vs hiç ilgilenmiyorum bu saatten sonra. yorum yaparak bana prim vermeye devam et. seni kaileye almayan kuul insanı oynucam
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...