İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

@Cem sırf yetişmesin diye teşekkür etmeyip sınavlarım var diye bahane üreten biri mi kalkıp teşekkür silmenin hesabını soruyor

AYRICA YALAN SÖYLÜYORSUN TAMAM MI

gönderildi
not-sure-gif.gif?w=500&h=261&crop=1

Ar yu şör?

Melih'i teşekkür listesinde aşağı çekmek için eklentiyi silip, yeni uygulamada rakibin olmasın diye banladığın günleri unutmadık.

gönderildi
Melih'i teşekkür listesinde aşağı çekmek için eklentiyi silip, yeni uygulamada rakibin olmasın diye banladığın günleri unutmadık.

Tapatalk iPhone aracılığıyla gönderildi.

gönderildi

HEELLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLL

gönderildi

Teşekkürleri sildiğini gördükten sonra sana teşekkür etmemeye yemin ettim :valla:

Ki sen de artık etmiyosun, 0-6 yaş oyunlarına istediğin gibi cevap veriyorum cnm :oylemi:

gönderildi

[TABLE=width: 100%]

[TD=class: whoinfo, width: 32%]Krisipus[/TD]

[TD=class: whoinfo, width: 8%, align: right]02:55[/TD]

[TD=class: whoinfo wholocation, width: 35%]question_icon.pngAvatarını Değiştiyor[/TD]

[/TABLE]

Şu çocuğa hayrına biriniz yardım edin saatlerdir deniyor.

gönderildi

Nasıl yani? 10 saniyede 5'er 10'ar teşekkürü artıyo Fabyenin. kim teşekkür ediyo? kimi tuttun? Ne acınası ya.

gönderildi
Nasıl yani? 10 saniyede 5'er 10'ar teşekkürü artıyo Fabyenin. kim teşekkür ediyo? kimi tuttun? Ne acınası ya.

ağla ağla iyi gelir

gönderildi

Bağcıların sürtüğünü mü alet ettin oyunlarına yazık :h Yalnız tek tuşla tüm teşekkürlerini silebiliyorum, haberin olsun :)

gönderildi

Ya Zürey Bey'in işsizliğine ne demeli? :nediyobu:

gönderildi
@Melo teşekkür sayını 57'den 157'ye çıkardım. Önümüzdeki 5 yarışma 12 bekliyorum.
gönderildi

O da melihin eski konularına teşekkür basıyo :(:h :h

gönderildi
@Melo teşekkür sayını 57'den 157'ye çıkardım. Önümüzdeki 5 yarışma 12 bekliyorum.

bsi.gif

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...