İçeriğe atla

Burakcan

Üye
  • İçerik sayısı

    112
  • Katılım

  • Son ziyaret

Burakcan kullanıcısının paylaşımları

  1. Burakcan

    Top Ali Evde

    Sen 1999'da doğmadın mı zaten? Nerden bilebilirsin
  2. Bugünlerde çok bonkörüm. 1 verdim
  3. Love Me Like Your Money'i sonuncu yapan zihniyetten ne beklersin ki
  4. La La Love demesi zaten şarkının imajını zedeliyor. Sanki JESC'ye katılıyo bu kız
  5. Başta Slovenya, Macaristan ve Kıbrıs'ın hakkı çok yenildi İsveç 1 ? WTF?
  6. Burakcan

    Avatar-İmza Puan Verme

    Avatar & İmza : 10 üstünden 9.99...
  7. Burakcan

    Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?

    Mor ve Ötesi - Bisiklet
  8. Koreografinin güzel olacağını düşünerek 7 verdim.
  9. Top 10 12 Maja Keuc - No One (Slovenya) 10 Lena - Taken By A Stranger (Almanya) 8 Eldrine - One More Day (Gürcistan) 7 Magdalena Tul - Jestem (Polonya) 6 Kati Wolf - What About My Dreams? (Macaristan) 5 Christos Mylordos - San Aggelos S'agapisa (Kıbrıs) 4 Dino Merlin - Love In Rewind (Bosna Hersek) 3 A Friend In London - New Tomorrow (Danimarka) 2 Nadine Belier - The Secret Is Love (Avusturya) 1 Witloof Bay - With Love Baby (Belçika) . . . 43. Eric Saade - Popular (İsveç)
  10. Burakcan

    İstekleriniz ve Şikayetleriniz

    İfadeler bölümünde ETSC ülkelerinin küçük bayrakları olmalı. Ülkelerin ulusal finallerinde başarı dilerken ülkenin bayrağı ile başarılar dilesek ne güzel olurdu.
  11. Ne Erol Köse'den, ne de Hadise'den tarafım. İkisinden de nefret ediyorum. Umarım mahkeme sonunda ikisi de feci bir zararla çıkar.
  12. Burakcan

    Şarkımızın Dili Hakkında

    Estonca söyleseler bütün SMS'lerimi Türkiye'ye atarım
  13. Burakcan

    2007 : Shake It Up Shekerim

    11-12 yaşlarında birinci olmasını çok istiyodum. Bi de Verka ve Elitsa & Stoyan'ın ilk 3te yer almasını ama büyüdükten sonra fikirlerim de değişti. Yine de fena bir şarkı değil. En azından gösteriş açısından yapılmış bu şarkı.
  14. Burakcan

    Merhaba :)

    Sonay, hoşgeldin (Not: 20 karakter sınırını geçmem için dil falan çıkardım.)
  15. Gizlenmiş İçerik,&sort=user_rating,desc&title_type=tv_series Sizde buradan oy verebilirsiniz.
  16. Burakcan

    Merhaba..

    Soner hoşgeldin. Ben Burakcan
  17. Burakcan

    Hikayeyi Devam Ettirmece

    bir derdim var şarkısını dinleyip hüzünlenmiştim. ardından çalan ankara havasıyla 180 derece dönmüştüm adeta. odamda yardırıyordum ...
  18. Burakcan

    Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?

    Hiçbir şey ::
  19. Burakcan

    Rojbaş

    Niye ki Türkçe, Kürtçe ve Estonca çok güzel dillerdir. Bir İzlandaca değil. Hoşt ordan hoşt ::
  20. Burakcan

    2011 : Live It Up

    İsviçre, Litvanya, Sırbistan ve Rusya rezilliği bir yana ilk 5 ülkenin aldığı sonuçlar ne kadar talihsizdi. Bu yıl iyi ki böyle bir gruba düşmüşüz
  21. [align=center]Leyla ile Mecnun[/align] [align=center][/align] [align=left]Tür: Absürt Komedi, Durum Komedisi Yönetmen Kadrosu: Burak Aksak - Senarist Onur Ünlü - Yönetmen Murat Onbul - Yönetmen Yüksel Aksu - Yönetmen Eyüp Boz - Yönetmen Tema Müziği Bestecisi: Mehmet Erdem Alper Atakan Prodüksiyon: Orkun Ünlü - Yapımcı Funda Alp - Yapımcı Eyüp Boz - Sinematograf Yapım Şirketi: Eflatun Film Ana Karakterler: Mecnun (Ali Atay) — Orta sınıftan bir aile olan İskender ve Pakize'nin oğlu. Açıköğretimden üniversite bitirmeye çalışmaktadır. İskender (Ahmet Mümtaz Taylan) — Mecnun'un taksi şoförü olan babası. Vurdumduymaz bir kişiliğe sahiptir ve oğluna olan sevgisini göstermemektedir. Ak Sakallı Dede (Köksal Engür) — Yol göstermek için Mecnun'un rüyalarına giren zat. Zamanla Mecnun'un rüyalarından çıkıp gerçek hayatına girmiştir. İsmail (Serkan Keskin) — Mecnun'un çocukluk arkadaşı. Her gün farklı bir iş yapmaktadır. Erdal (Cengiz Bozkurt) — Mahallenin bakkalı. İskender ile çocukluk arkadaşıdır. Sedef (Zeynep Çamcı) — Leyla'nın karaciğerini alan pizzacı kız. Şirin (Müge Boz) — Leyla'nın kalbini alan kız. Yavuz (Osman Sonant) — Şans eseri Mecnun ile tanışan ve mahalleli olarak kabul gören hırsız. Kendisini "performans sanatçısı" olarak tanımlamaktadır. Nurten (Nalan Kuruçim) — Erdal'ın karısı. Almanya'daki yeğenini Mecnun ile evlendirmek istemektedir. Anane (Güler Ökten) — Sedef'in birlikte yaşadığı ananesi.[/align]
  22. Burakcan

    Rojbaş

    Niye ki Türkçe, Kürtçe ve Estonca çok güzel dillerdir.
  23. Burakcan

    Hande Yener Fan Club (HYFC)

    Unutulmuyor Hande Yener'in son yıllardaki en iyi klibi aslında. Tabi Türkiye kaldıramadı bu klibi o başka Aşk Kaç Beden Giyer gibi abla markası kliplerin olduğu bir ülkede Avrupaimsi klipleri hazmetmek güç olsa gerek.
  24. Burakcan

    2009 : Düm Tek Tek

    Hadise'nin o akşamki sesi bozuk olmasaydı biz şu an Azerbaycan'ın yerinde olacaktık.
  25. Burakcan

    2011 : Live It Up

    "Depresyona girmenin tek ilacı bu şarkıdır, Lividap." -Burakcan
×
×
  • Yeni Oluştur...