İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

02/04/23 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. İddialı isimleri koymamışlar bu yarı finale. Bu şarkıların hiçbiri finalde ilk 5'te olmaz bence. Eva ve Ewa dışındakileri sevmedim.
    2 points
  2. 2018’de ikincim İrlanda’ydı Belçika’dan sonra
    1 point
  3. 2 yıldır pandemi nedeniyle sahne önündeki bölüme seyirci alınmıyordu bu değişiklik bile benim için yeterlidir. O bölümde seyirci olmayınca birşeyler eksik kalıyor gibiydi iyi olmuş.
    1 point
  4. Evet en berbatı da İrlanda 25 yıldır
    1 point
  5. Sahne fikrini beğendim. İtalya faciasından sonra her türlü güzel olur merak etmeyin.
    1 point
  6. 6 şarkının en iyisi buydu. Bence dinlenebilir hoş bir parça. Finale kesin kalır diyemiyorum ama en azından İrlandanin şımarık zuppe kız performanslarindan kurtulmuş olduk.
    1 point
  7. Tam bir.odul töreni sahnesi gibi ya ki Grammy MTV sahnelerini tasarlayan kadın yapmış çok belli
    1 point
  8. Bu yarı finaldeki şarkıları genel olarak bende beğenmedim. Sadece Where You Are fena değil gibi ama o da iddiasız duruyor.
    1 point
  9. Normalde burada tek favorim Megara-Arcadia'ydı ama sahnesini hiç beğenmedim, güzelim şarkıyı harcamışlar o sahneyle. Kazanması imkansız. Aslında düne kadar çok dikkatimi çekmemişti ama Blanca Paloma'nın şarkısını canlı dinleyince hoşuma gitti doğrusu. Sahnesi de güzel olmuş. Yarı finalden de 1. çıkmış bari bu şarkıyı seçsinler. Diğer şarkıları beğenmedim.
    1 point
  10. Connolly-Midnight Summer Night'ı beğenmiştim ama canlısı aynı etkiyi yaratmadı o yüzden şaşırmadım kazanamamasına. Kazanan şarkıyı da beğenmedim büyük ihtimalle İrlanda bu sene de elenir gibi.
    1 point
  11. Sahne tiyatro sahnesinden hallice gibi, tam beklediğim türde dikdörtgen ve yanları kapalı. Korona sonrası seyircilerin öne gelip greenroomun arkaya atılması güzel olmuş. Haydi bakalım!
    1 point
  12. Eurovision'u tam 7 kez kazanan ve en önemli kazananların de memleketi olan bir ülkeden böyle şarkıların çıkması utanç verici. Ulusal finaldeki bütün şarkılar rezaletti. Zaten İrlanda'nın Beyaz Shov tadında bir talk şovda seçtiler şarkıyı tam olarak ulusal final bile değildi. Koskoca İrlanda'da gerçekten başka besteci ve sanatçı mı kalmadı? San Marino bile daha iyi iş çıkarıyordu İrlandadan. İrlandalı fanlar adına utanç verici bir durum gerçekten. Seçtikleri şarkı kötü değil ama çok düz. Sahnesi çok iyi olmadıkça hiçbir kişinin oylama esnasında hatırlayacağını dahi sanmıyorum. Geçmiş olsun İrlandaya.
    1 point
  13. 67. Eurovision Şarkı Yarışması’nda İrlanda'yı "We Are One" adlı şarkısıyla Wild Youth temsil edecek!
    1 point
  14. TVM, Malta'nın ulusal finalinde yarışacak 24 yarı finalisti açıkladı. Yarı final önümüzdeki hafta Perşembe günü gerçekleştirilecek.
    1 point
  15. Benidorm Fest’te ikinci yarı final gerçekleşti Finale kalanlar
    1 point
  16. 2023 Eurovision sahne tasarımı yayınlandı BBC, 2023 Eurovision sahne tasarımını yayınladı. Sahne MTV EMA ve Grammy gibi etkinliklerde deneyimi olan Julio Himede tarafından tasarlandı. Sahne’nin temeli “birliktelik, kutlama ve topluluk” ilkelerine dayandırıldı. Tasarımcı konu ile ilgili açıklamalar yaptı. “Mimari, geniş bir kucaklamadan ilham alıyor, kollarını Ukrayna’ya, şarkıcılara ve dünyanın dört bir yanından gelen konuklarına açıyor. Ukrayna, Birleşik Krallık ve özellikle Liverpool arasındaki kültürel yönlere ve benzerliklere odaklandım.’ Eurovision kalbini ve ruhunu yakalarken, ikna edici bir görsel manzara aracılığıyla performansları geliştirmek tasarımcılar olarak bizim görevimizdir.” 450 metrekareden fazla sahnelemede, bu çarpıcı set, 220 metrekarelik bağımsız hareket eden ve dönen video ekranlarının yanı sıra zemine entegre edilmiş 700’den fazla video döşemesini ve 1500 metreden fazla LED ışığı bir araya getiriyor. Yarışmanın Sorumlu yapımcısı Andrew Cartmell, “İnsanların yıllarca hatırlayacağı bir tasarim” dedi. “Delegasyonların çalışmak için mümkün olan en geniş alana sahip olması bizim için çok önemli. Onlara birçok sahneleme seçeneği olan bir tasarım vermek istedik.” “Eurovision kalbini ve ruhunu yakalarken, ikna edici bir görsel manzara aracılığıyla performansları geliştirmek tasarımcılar olarak bizim görevimizdir. Julio ile çalışmak bir zevk; yenilikçi tasarımlarla yaratıcıdır. Olağanüstü kimlik bilgilerine sahip olduğu için ona ulaştık, böylece hepimiz bunu Liverpool 2023 için harika bir sahne tasarımı yapabiliriz.” Photo by: BBC
    1 point
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...