İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

02/27/22 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Yine MF birincisi olacak şarkı yok. Anna fena değil ama country üçlemesinin en zayıfı bu olmuş. Klara'nın performansı komik geldi bana aha dedim elendi bu ama birinci oldu :D Medina'nın hoş bir apaçi şarkısı var ama bari bir kelimesini canlı okusaydınız. Şu an tek bir korkum var. 6 senede bir bana kazık atan İsveç, yine aynısını yapacak gibi geliyor. 2010: Keep on Walking 2016: Human 2022: Hold Me Closer
    3 points
  2. Ateist kızın performansı hoştu. Younghearted da iyiydi. Diğerlerini beğenmedim ben. Koskoca Rasmus bu şarkıyla yarışması yetmezmiş gibi Dima Bilan gibi soyundu bi de. Benim beğendiğim şarkıların pek şansı yokmuş zaten okuduğuma göre o yüzden üzülmedim, bekliyordum. Rasmus da ikinci olan şarkıdan daha iyiydi en azından. Rasmus ve San Marino'yu temsil eden adam yine 2021 gibi İtalya-Finlandiya çekeceklerini zannediyorlar ama haziran başı gibi başlarlar "Eurovision ciddi bir yarışma değil." açıklamalarına bence.
    2 points
  3. Sürpriz olmadı. Favori kazandı. Finalde 11-20 arası bir yerde takılırlar bu sene. Yok öyle her sene rock gönderip top 10 yapmak :D
    2 points
  4. 2. ŞANS ELDE EDENLER 1. GRUP Demet Akalın - Bi Daha Bi Daha Hande Yener - Sahte Tuğba Yurt - Benim o Ajda Pekkan - Bi Tık 2. GRUP Madrigal - Ne Zamandır Sendeyim Ziynet Sali - Efkarım Var Hande Ünsal - Gönder Gelsin Murat Dalkılıç - Nefes Murat Ceylan'ın sunumuyla 7. Türkiye Müzik Festivali 5. Yarıfinale hoşgeldiniz MEKAN: Ankara Spor Salonu SAHNE 1. GRUP 01 DEMET AKALIN - Bİ DAHA Bİ DAHA Söz & Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Ozan Çolakoğlu & Nurettin Çolak 02 HANDE YENER - SAHTE Söz: Berksan Müzik: Misha Düzenleme: Misha 03 TUĞBA YURT - BENİM O Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner 04 AJDA PEKKAN - Bİ TIK Söz - Müzik: Şehrazat Düzenleme: Ozan Çolakoğlu 2. GRUP 01 MADRİGAL - NE ZAMANDIR SENDEYİM Söz & Müzik: Anıl Erdem Cevizci Düzenleme: Madrigal 02 ZİYNET SALİ - EFKARIM VAR Söz & Müzik: Emrah Karakuyu Düzenleme: Mustafa Ceceli 03 HANDE ÜNSAL - GÖNDER GELSİN Söz & Müzik: Murat Güneş Düzenleme: Serkan Balkan 04 MURAT DALKILIÇ - NEFES Söz: Murat Dalkılıç Müzik: Murat Dalkılıç & Çağrı Telkıvıran Düzenleme: Miraç Kutlu Oylarınızı her iki grup için ayrı ayrı 4-3-2-1 şeklinde bana Mustafa'ya telegram yada burdan özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz. Son Oylama 05 Mart Cumartesi 22:00 dır.
    1 point
  5. İspanya’nın şarkısı bence “Fuego”dan falan iyi
    1 point
  6. İlk dinlediğimde gerçekten beğenmemiştim. Geçen gün şarkıları arka arkaya dinlerken aslında o kadar da kötü değilmiş dedim. 1-2 kez daha dinledikten sonra şarkıya bakışım değişti doğrusu. Eğlenceli bir tarafı var yani. Bu arada İspanya'ya da fazla haksızlık etmişim. Onu da ilk dinlediğimde beğenmemiştim ama tüm şarkılara şöyle bakınca eli ayağı düzgün, dinlenebilir şarkılar arasında görüyorum artık.
    1 point
  7. O kadar kötü değil bence ya eğlenceli Letonya’nın şarkısı baya yükseldi bende ama. Dinledikçe sevmeye başladım onu, o da eğlenceli. Sözleri değişir zaten muhtemelen.
    1 point
  8. Niye bilmiyorum ama son günlerde bu şarkıyı dinlemeye ve sevmeye başladım.
    1 point
  9. Ben ayılıp bayılıyorum valla, şu ana kadar açıklanan şarkıların hepsinden güzel Hold Me Closer
    1 point
  10. Omar’ın şarkısı en iyisiydi cidden içlerinde. Cornelia’nın şarkısına ben de ayılıp bayılmıyorum ama finale kalanlar içinde en iyisi ve Eurovision’da iş yapabilecek tek şarkı o.
    1 point
  11. Cornelia nin klişe şarkısında insanların ne bulduğunu asla anlamıyorum. Bu sene melfest yine fos çıktı. En iyi şarkıyı pat diye elediler (Omar) Liamoo ya da Klara kazanmalı ama ikisi de kazanmayacak biliyorum. Andres denen amca İsveç'te çok ünlüymus seviliyormus falan. Gidip o amcayi seçip elensinler.
    1 point
  12. Norveç İtalya Çek Cumhuriyeti İspanya Litvanya Avustralya Polonya Arnavutluk Ukrayna Letonya 11. İrlanda 12. Finlandiya 13. Estonya 14. Hırvatistan 15. Slovenya 16. San Marino 17. Malta 18. Moldova 19. Kuzey Makedonya 20. İsrail 21. Bulgaristan
    1 point
  13. Bir ülke başarılı olmuş bir tarzdan sonra ertesi yıl aynı tarz bir şarkıyla gelince genelde patlıyor o yüzden benimde bu sene çok beklentim yok. Canlı performansını da öyle çok beğendiğimi de söyleyemem, kamera açılarını falan daha iyi kullanabilirlermiş. Tabi yarışmada daha iyi bir atmosfer yaratabileceklerini düşünüyorum. Ulusal final çok ölçü de olmamalı tabi.
    1 point
  14. Geçen seneki enerjisiyle işi götürdü bunun o kadar avantajı yok ama sahnesinin heyecan verici olacağı kesin
    1 point
  15. Cornelia kazanır burayı, hiçbir rakibi yok bence. (Cornelia ikinci oldu, saçmasalak bir şarkı kazandı)
    1 point
  16. 3 kadının country şarkısı hoştu. Mıy mıy böyle insanın uykusunu getiriyo, bağımsız film soundtracki gibi.
    1 point
  17. Normalde Cornelia'nın çok rahat kazanması lazım ama bunlar gider Anders Bagge'yi seçer kesin.
    1 point
  18. 2014’teki rock şarkılarını yeğelerim. Geçen sene beklenenin aksine büyük sükse yapan şarkılarından bir farkı yok, demode bir tarz. Bakalım aynı formül tutacak mı, sanmıyorum.
    1 point
  19. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21.
    1 point
  20. Finlandiya geleneği oldu rock ile başarılı olup üst üste rock gelmek. Şarkı bana da 11. havası verdi
    1 point
  21. 1 point
  22. 4. YF SONUÇLAR Klara Hammarström - "Run To The Hills" // FİNAL Medina - "In i dimman" // FİNAL Lillasyster - "Till Our Days Are Over" // 5. YARIFİNAL Anna Bergendahl - "Higher Power" // 5. YARIFİNAL Malin Christin - "Synd om dig" // ELENDİ Tenori - "La Stella" // ELENDİ Angelino - "The End" // ELENDİ
    1 point
  23. Cornelia'nın şarkısını bende baya beğeniyorum, kazanırsa birincim olabilir bu sene.
    0 points
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...