İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

24-05-2021 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Eurovision heyecanı henüz bitmiş değil Geçtiğimiz yıl yarışmanın iptal olması üzerine ilk kez düzenlenen "Eurovision Song Celebration" bu yıl da gerçekleşecek. Geçtiğimiz sene yarışmaya gidemeyen şarkıların video klipleri yayınlanmıştı. Bu sene Krista Siegfrids sunuculuğunda, 39 ülkenin yarışmadan önce çektiği yedek performansların yayınlanacağı bir program olacak. Eurovision Song Celebration: 2021; 29 Mayıs Cumartesi akşamı Eurovision'un resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak.
    5 points
  2. Eurovision 2022 ilk kez 4K yayın formatında düzenlenebilir. Türkiye'den sonra 4K yayın hizmeti veren ikinci Avrupa devlet televizyonu RAI. Avrupa'da TRT ve RAI dışında 4K yayın veren başka bir devlet televizyonu yok, BBC dahil olmak üzere.
    3 points
  3. Eurovision 2021 Şarkılarının iTunes Liste Başarıları Şarkı 1 Numara 2 Numara 3 Numara 4 Numara 5 Numara Zitti e Buoni İtalya Kıbrıs Yunanistan Avusturya Slovenya İsveç Danimarka Hollanda Almanya Litvanya Polonya Çekya Lüksemburg Finlandiya Norveç İsviçre Ukrayna İspanya Voila Hollanda Almanya Belçika Fransa Lüksemburg İspanya İsviçre Portekiz İsveç Norveç Yunanistan Tout l'Univers İsviçre Estonya Letonya İspanya Belçika Finlandiya Lüksemburg Almanya
    3 points
  4. Aynen, benimde... Her Eurovision yarışmasının sonunda üstüme bir hüzün çöker... Gerçekten farklı bir havası ve atmosferi var bu yarışmanın...
    3 points
  5. ''Tout l'Univers''ün liste başarıları (İlk 50): İsviçre - 1 Estonya - 1 Letonya - 2 (Birinci sırada ESC şarkısı yok) Hollanda - 3 İspanya - 3 Belçika - 4 Finlandiya - 4 Almanya - 5 Lüksemburg - 8 Avusturya - 8 İsveç - 8 Polonya - 9 Yunanistan - 9 İrlanda - 12 Fransa - 14 Norveç - 16 Birleşik Krallık - 17 Kamboçya - 28 Danimarka - 32 Avustralya - 40 Rusya - 42 ''Tout l'Univers'', 2 ülkede 1 numaraya yerleşti, 1 ülkede en çok dinlenen ESC şarkısı oldu. Şarkı, 3 ülkede en çok dinlenen ESC şarkısı.
    2 points
  6. ''Voila''nın liste başarıları (İlk 50): Almanya - 1 Belçika - 1 Lüksemburg - 1 Hollanda - 1 Fransa - 1 İsviçre - 2 (Birinci sırada kendi ESC şarkıları var) İspanya - 2 (Birinci sırada ESC şarkısı yok) Portekiz - 3 İsveç - 3 Norveç - 4 Yunanistan - 5 Finlandiya - 6 Avusturya - 9 Birleşik Krallık - 9 Danimarka - 10 Çek Cumhuriyeti - 12 Polonya - 19 Türkiye - 23 Flipinler - 25 İtalya - 26 İrlanda - 28 Rusya - 30 Kamboçya - 34 Beyaz Rusya - 37 Slovenya - 40 ''Voila'', 5 ülkede 1 numaraya yerleşti. 1 ülkede en çok dinlenen ilk ESC şarkısı olarak yer aldı. 1 ülkede de kendi ESC şarkılarından sonra en çok dinlenen yarışma şarkısı oldu. Şarkı, 6 ülkede en çok dinlenen ESC şarkısı.
    2 points
  7. Eurovision 2021 birincisi ''Zitti e Buoni''nin liste başarıları (İlk 50): Yunanistan - 1 Slovenya - 1 İsveç - 1 Avusturya - 1 İtalya - 1 Kıbrıs - 1 Litvanya - 2 (Birinci sırada ESC şarkısı yok) Polonya - 2 (Birinci sırada ESC şarkısı yok) Almanya - 2 (Birinci sırada ikinci olan Fransa var) Çek Cumhuriyeti - 2 (Birinci sırada ESC şarkısı yok) Danimarka - 2 (Birinci sırada ESC şarkısı yok) Hollanda - 2 (Birinci sırada ikinci olan Fransa var) Norveç - 2 (Birinci sırada kendi ESC şarkıları var) İsviçre - 2 (Birinci sırada kendi ESC şarkıları var) Finlandiya - 3 Ukrayna - 4 Lüksemburg - 4 İspanya - 4 Belçika - 6 Birleşik Krallık - 7 İrlanda - 8 Rusya - 8 Fransa - 11 Moldova - 12 Beyaz Rusya - 16 Türkiye - 24 Kamboçya - 29 Estonya - 39 ''Zitti e Buoni'' 6 ülkede birinci sıraya otururken, 4 ülkede en çok dinlenen ESC şarkısı oldu (ilk sırada ESC dışı şarkılar yer aldı), 2 ülkede Fransa'dan sonra en çok dinlenen 2. yarışma şarkısı olarak listelere girdi. 2 ülkede kendi Eurovision şarkıları dışında en çok dinlenen 2. şarkı oldu. Şarkı, 10 ülkede en çok dinlenen ESC şarkısı.
    2 points
  8. Ben ilk defa eurovision bittikten sonra mutluyum yani kötü anlamda demiyorum ama iyi ki bitti yarışma. Iki yıldır yapilacak mi yapilmayacak mi telaşı ve özellikle ayni temsilcileri görmemiz bunaltmıştı. Üstüne bir de 5 tane birinci adayi olunca bir an önce bitsin ve kazanani öğrenelim istiyordum. Neyse ki koronanin pek de etkilemediği bir şekilde sağ-salim bitirdik. Seneye yeni yüzler görecek olmasi bile heyecanlandiriyor. Bir de Hollandadan kurtulmuş olmak :)
    2 points
  9. Cumartesi gecesi İtalyan solistin baş rol oynadığı o elim hadise sebebiyle, bazı ülkeler boykot kararı alabilir. Bunun engelleyebilmek için Eurovision yönetiminin radikal önlemler alması gerekir. İtalya'dan birinciliğin alınarak Fransa'ya verilmesi ve 2022'nin, Avrupa'nın kültürel ve entelektüel merkezi olan Paris'te düzenlenmesi gibi... Buradan Osterdahl'a çağrıda bulunuyorum; ( forumu, özellikle de benim yazılarımı takip ettiğini biliyorum) bu konuda vereceğin hatalı bir karar, 64 yıllık bu kadim yarışmanın sonunu getirebilir. Bunu önlemenin tek yolu ise ''2022 Paris'''dir.
    2 points
  10. Eurovisiondan sonra hep aynısı oluyor . Zeynep'i görmek için kuyu başına vardığında, Zeynep'in dayı ve emmilerinin orada olduğunu gören Barış Manço keyifsizliği var üzerimde.
    2 points
  11. Scoreboard umrumda değil. Jüri ve halk oylarının ayrı açıklanmasını seviyorum. 8-10-12 olabilir ama çok uzar. Sunucuların puan verme dışında cümle kurmaları yasaklanırsa, desteklerim. Carola 3 dakika saçmaladı mesela bu sene. Oylama süresinin, uzatmaları mantıklı bence. Aradaki dakika farkları ara şovların uzamasıyla alakalı. MF ve MGP gibi ulusal finallerde ara şovun ortasında oylama kapanıyo, ne duyuru var ne bi şey. O çok saçma oluyor o yüzden tam dakika vermektense, böylesi daha mantıklı. İlk şarkıdan oylama başlama olayını da doğru bulmamıştım ben o sene. 20 oy hakkım var zaten Oyları dağıtıp dağıtıp 26. sıradaki şarkıyı da sonradan beğenebilirim. Önce hepsini dinletmek daha adil geliyo bana. Rock müzik sever bir insanım diyelim Finlandiyayı görünce bastım 20 oyu. Sonra geldi İtalya. Geçmiş olsun.
    2 points
  12. Ara şovlar oylama sırasında veriliyor. Oylama süresini azaltmak lazım onun için. Onu da çok istediklerini zannetmiyorum.
    2 points
  13. Eski sisteme göre Eurovision 2021 final sonuçları: İtalya - 295 puan Fransa - 261 puan İsviçre - 241 puan İzlanda - 214 puan Ukrayna - 195 puan Finlandiya - 154 puan Malta - 116 puan Litvanya - 112 puan Rusya - 94 puan Yunanistan - 84 puan Portekiz - 74 puan Bulgaristan - 70 puan Moldova - 69 puan Sırbistan - 46 puan İsveç - 43 puan Kıbrıs - 42 puan Arnavutluk - 33 puan Norveç - 29 puan İsrail - 27 puan Belçika - 22 puan Azerbaycan - 20 puan San Marino - 14 puan Hollanda - 1 puan İspanya - 0 puan Almanya - 0 puan Birleşik Krallık - 0 puan
    2 points
  14. Ama neredeyse her sene 1. lik bu şekilde kazanılmıyor mu, ukrayna nın adı mı vardı 1. adayı olarak italya sanki ilk açıklandığında 1. mi diyordu herkes, genelde koyun iç güdüsüyle gidiliyor, çoğu kişinin listesi de bu şekilde oluşuyor, açık konuşalım eğriye eğri doğruya doğru
    1 point
  15. Bu sayı finalde 2.9 milyon izleyiciye yükseldi. 2019 yılındaki yarışma 2.5 milyon İsveçli tarafından takip edilmişti. Bu yıl, 400 bin izleyici daha eklendi.
    1 point
  16. Hadise'nin yerini doldurabilecek biri ülkede olmasa da iyi seçim. Iyi ki bırakmak zorunda kaldı Hadise. 2011 den beri başka bir şeye odaklanmiyordu. Belki gider ingilizce album falan yapar. Belçikayi temsil eder.
    1 point
  17. Biri saksımızı çiğneyip gitti Biri duvarları yıktı Camları kırdı Fırtına gelip aramıza serildi Biri milyon kere çoğaltıp hüzünleri Her şeyi kötüledi Bizi yaraladı Biri şarabımızı döktü Soğanımızı çaldı Biri hiç yoktan vurdu kafeste kuşumuzu Ciğerim yanıyor yüreğim kanıyor Olmasaydı olmasaydı sonumuz böyle... Dedim ya Hiç yoktan susturuldu şarkımız Yüreğim kanıyor yüreğim kanıyor... Olmasaydı sonumuz böyle
    1 point
  18. Uğur beyciğim, Ar damarları çatlamış bunların, ar damarları... O yüzden bunlardan her şey beklenir... Sokakta görseniz karşı kaldırıma geçeceğiniz tipleri savunmayın lütfen...
    1 point
  19. Hadise ile boşalan koltuğa Gülşen geçiyormuş
    1 point
  20. Cidden her şey tekdüze olmaya başladı ya. Şarkılarından tut, grafiklerine kadar. Son senelerde o seneyi yansıtan en belirgin şey sahneler valla. Logoları vs son 5 senede birbirinden ayırt etmek bile çok güç mesela.
    1 point
  21. Yarışmanın güzel bir elden geçmesi lazım. Svante Stockselius, bu abi varken çok güzeldi.
    1 point
  22. Biliyorum olmadığını da, bu dediğim ekstra oy hakkı Big5'e tanınacak bence.
    1 point
  23. Evet bu kesinlikle yaşanacak. MF'deki half-playback olayı da geldi zaten bu sene.
    1 point
  24. 1 point
  25. Bu yarışmayı git gide MF'e benzetmeye çalışıyorlar ya. Ben yakında eminim oyları diğer ülkelere göre 4-5 kat fazla olacak ülke olayınıda çıkartacaklar.
    1 point
  26. Zürey bey, scoreboard ve oylama hızı hakkında ne düşünüyorsunuz?
    1 point
  27. Gerçek Eurovision'ı hissettiğim son yarışma.
    1 point
  28. Ben bu jüri ve halk oylarının ayrı ayrı açıklanmasını sanki 1 senelik diye duymuştum ama çaktırmadan yerleştirdiler yarışmaya sanki. Özellikle sonda tek tek halk puanlarını açıklamaları biraz heyecan katsada yarışmaya popstar havası veriyor.
    1 point
  29. Valla takip edilmiyo asla, zaten çok kısa kısa geçiyolar, çorba oluyo iyice. Araşovlardan kısıp okuyabilirler bence.
    1 point
  30. Bak buna sevindim. Kesinlikle geri gelmeli zaten. Gereksiz videoları izlemektense ben 8 ve 10'u duymak istiyorum. Dün siz takip edebildiniz mi gerçekten 12 altı puanları? Hele bir scoreboard yapmışlar 1'de alan aynı renk 10'da alan aynı renk. Cidden minimalizm diye işin bokunu çıkardılar.
    1 point
  31. Valla sana bi müjde vereyim Geçenlerde yeni EBU başkanına puanları 8-10-12 şeklinde okumaya geri dönmeyi düşünüyor musunuz diye sormuşlar; neden olmasın demiş.
    1 point
  32. Ölmeden şunu bir daha görür müyüz? Gerçi artık yeni sistemin oylarına zor yetişir Bülent Özveren. Valla takip etmekte ben bile zorlanıyorum puanları.
    1 point
  33. Eski sistem olsa oylama çok daha heyecanlı olacakmış zaten, nasıl yakın puanlar birbirine.
    1 point
  34. Ya Eurovision'ı Eurovision yapan oylamadır. Adam akıllı eski sisteme dönsünler, 8-10-12'yi de açıklasınlar.
    1 point
  35. Güzel bir performans sergilemişim.
    1 point
  36. Yarı final kehanetleri gerçekleşme durumları Kahin Kehanet Gerçekleşme Durumu @Livertol Portekiz finale kalamayacak Gürcistan finale kalamayacak Estonya top 10 yapamayacak @Uğur Rusya yarı finalde elenecek @Aykut Azerbaycan yarı finalde elenecek @Cem Slovenya yüksek bir puan alacak Polonya halktan 184 puan alacak jüriden 17 @Hakan Ukrayna tarihinde ilk defa elenecek Final kehanetlerinin gerçekleşme durumları Kahin Kehanet Gerçekleşme Durumu @Livertol Almanya top 10 yapamayacak Finlandiya top 5 yapamayacak San Marino top 5 yapamayacak Litvanya top 5 yapamayacak İsviçre yarışmayı kazanamayacak Fransa sms te top 3 e giremeyecek Ukrayna sms birincisi olacak İtalya 2. ya da 3.olacak Yarışmayı Malta kazanacak @Bahçevan Sürpriz bir birinci olacak (Ukrayna, Litvanya, Bulgaristan) Televote oylamasını Ukrayna kazanacak, plase İtalya. Jüriler zangır zangır İtalya'yı yiyecek yine. Aynı jüriler Yunanistan'ı uçuracak. Fransa çok pis patlayacak, Jüri'de ilk 5'e girecek ama halkta ilk 10'a dahi giremeyecek İsviçre ne jüride ne de halkta ilk 3'e girebilecek. Çok sürpriz bir ülke ilk 10'a girecek. ( Hollanda, Portekiz, Azerbaycan, Arnavutluk) Baba Vanga'nın Yamağı Sahneden birileri aşağıya düşecek @Uğur Litvanya ilk 5'e giremeyecek İsviçre ilk 3 e giremeyecek İtalya kazanacak ROMA 2022 Hollanda top 10 yapacak @Afka Norveç ilk 10 yapacak @Cem Favori ülkelerin aksine sürpriz bir birinci olacak @Papa San Marino kazanacak @Hakan Jüri birincisi Fransa olacak Halk birincisi İtalya olacak İsviçre kazanacak Birleşik Krallık sonuncu olacak Kıbrıs top 10 yapamayacak San Marino top 10 yapacak @Livertol..................... 7/13 @Uğur........................ 2/5 @Aykut........................0/1 @Cem...........................0/3 @Hakan.......................3/7 @Bahçevan...................0/7 "Sen Kahin Misin? 2021" yarışmasının kazananı yani kahinimiz @Livertol oluyor! Tebrikler!
    1 point
  37. Ev sahipliği için başkent Roma'da eklendi adaylar arasına. Belediye başkanları birbiriyle yarışa girmiş sanırım. Pazartesi'ni bekleseydiniz, daha mesai başlamadı.
    1 point
  38. Hadi diyelim o yasaklı maddeden kullanıyor. Bunu delegasyonun gözü önünde yapar mı ya? O greenroom'da sırf grup üyeleri oturmuyor ki? RAI'den temsilciler de var, böyle bir şeye zaten izin vermezler.
    1 point
  39. Videonun kesilmiş hali cidden madde kullanıyor gibi duruyor ama biraz daha uzun versiyonuna bakınca delegasyondan birinin söylediği bir şeye sevinirken yere baktığı görünüyor. Bardağa mı bakıyor neye bakıyor bilmiyorum ama o anda yerde kırık bardaklar olduğu doğru.
    1 point
  40. Büyük final, ev sahibi Hollanda'da yayıncılık rekoru kırdı. Final, 5.4 milyon kişi tarafından izlendi. Yayın, %23.4 share aldı. Duncan Laurence'in kazandığı 2019 yılında yarışmayı 4.4 milyon Hollandalı izlemişti.
    1 point
  41. Yarı finalde halk oylamasında sadece 2 puan alarak sonuncu olmuş. Bu kaçıncı artık? Avrupa halkları Avustralya'yı yarışmada istemediğini daha ne kadar gösterecek size eyy EBU!
    1 point
  42. Ben duyguyu aktaramadığını düşünüyorum. Eğer doğru şekilde aktarabilseydi 250+ puanı çok net alırdı.
    1 point
  43. Andorra 66. Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmayacağını açıkladı.
    0 points
  44. Zor, bu başkan da bi 10 yıl kalır herhalde görevde. EBU'nun bu anti demokratik ve otokratik uygulamalarını ortadan kaldırmak için iktidar değişimi şart.
    0 points
  45. Hollandallılar dün gece oylama sırasında sıkıntı yaşamış. Birçok Hollandalı sosyal medya üzerinden oy gönderemediğini belirtmiş. Oylarının kabul edildiği hakkında SMS'ler oylama kapandıktan uzun süre sonra gelmiş. Hollandalılar bu duruma "Oylarımız sayılmadı mı?" diyerek tepki göstermiş. Bunu İtalya'ya çıkan 2 puan üzerinden eleştirmişler. Hollanda yayıncısı NPO, bugün durumu doğrulayarak, sorunun nerden kaynaklandığını çözmeye çalıştıklarını açıkladı, Hollanda halkoylarının EBU'nun kontrolünde olmadığını söyledi. Hollanda'nın dün gece işlenen halk oyları şu şekildeydi: 12 - Fransa 10 - Yunanistan 8 - İzlanda 7 - İsviçre 6 - Portekiz 5 - Ukrayna 4 - Finladiya 3 - Litvanya 2 - İtalya 1 - Malta İtalya'ya en düşük halkoyu Hollanda'dan çıkmıştı. Buna karşın İtalya 5-6 ülke hariç, kalan diğer ülkelerinin neredeyse tamamından 7'nin üzerinde halkoyu almıştı.
    0 points
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...