İçeriğe atla

Tüm Aktiviteler

Bu akış otomatik güncelleniyor

  1. Son hafta
  2. Her iki yarı finalde de 9/10 bilerk bu seneyi kapattık. İlk yarıda slovenya çıkabilir yazıp listeme almamıştım :D Top 10'umdan iki şarkı kaybettim bu sene. Azerbaycan (4.) ve Belçika (2.) sağlık olsun.
  3. Pre Partilere göre yarı finalde çok daha iyiydi. Genel olarak da elenmeyi hak etmesi sesiyle de sahnesiyle de. Neden elendiği de şaibeli. Finalden sonra yeniden konuşulur. Ayrıca belçikanın harika şarkılarla elenme geleneği olduğu için şaşırmadım da. 2018 de de favorilerimdendi ve elenmişti.
  4. Malta Yunanistan İsviçre Ermenistan Gürcistan Belçika Estonya İsrail Norveç Hollanda
  5. 2. YARI FİNAL Belçika İsviçre Norveç Ermenistan İsrail Yunanistan Hollanda Gürcistan Avusturya Malta
  6. Şarkı kötü değil ama sahnesini izleyince çok kötüymüş gibi geliyor. Sorun bu.
  7. İsviçre Hollanda Estonya Gürcistan Ermenistan Yunanistan Avusturya Norveç İsrail Belçika Sürprizlere açık bir yf. Çekya da iyi bence ama elenecek gibi.
  8. 2. Yarı Final Belçika İsrail İsviçre Ermenistan Norveç Gürcistan Malta Avusturya Yunanistan Hollanda
  9. Her anlamda skandal bir performans.
  10. Şarkıyı büyütmüşler sahnede. Kazandıkları şarkıdan çok üstte bu. Kazanma şansları yok ama ilk 5 kesin.
  11. Bu rezalete oy atan insanlar acaba neyin kafasını yaşadı da oy verdi. Jüriye güveniyor ve finalde ağızlarının paylarını vermelerini diliyorum.
  12. Spoken word'de bildiğin playback yapıyor. Ah EBU ah
  13. Gecenin en sönük performansıydı. Çok da yorum yapmaya gerek yok aslında direkt kötüydü ve elendi.
  14. Ömer

    Polonya 2024 : Luna - The Tower

    Dün gecenin açık ara en kötü performansıydı. Korkunçtu. Sahne desen her tarafta ayrı bir şey. Ses yeterli değil. Ne yapmaya çalıştıklarına asla anlam veremedim. Barbara Dex olsa net bir şekilde ödül Polonyaya giderdi. Polonya'ya oy veren neredeyse tüm ülkeler bu yarı finale toplanmıştı ona rağmen imkansızı başararak finale kalamadı. Vicdana geldi herhalde Avrupadaki Polonyalılar da bu rezalet karşısında.
  15. Şarkıyı seviyordum ama izlerken eleneceğini anladım. Sahne inanılmaz boştu. Akılda kalıcı hiçbir şey yoktu haliyle böyle oldu. Moldova bence kültürel hareketler gönderme çizgisinden şaşmamalı anca öyle başarılı oluyorlar çünkü.
  16. Diyeceğim tek bir şey var: HADİ YALLAH SYDNEY'E, UCUBELER.
  17. Bu sonuncun olacağı daha başından belliydi. Bomboş sahne bomboş şarkı. Azerbaycan'ın acilen toparlanması gerekiyor. İşin ilginç tarafı bunla bir de finale çıkacaklarını düşünüyorlardı.
  18. İzlerken tüylerim diken diken oldu. İnanılmazdı. Şarkı zaten muazzamdı ama dünkü performans ekstraydı. Kazanma şansları var bence ve üzülmem kazanırlarsa da. Ukrayna sahneye çok iyi çalışmış ve finalde net top 5 zaten.
  19. Ömer

    Slovenya 2024: Raiven - Veronika

    Ne yalan söyleyeyim finale çıkmasını asla beklemiyordum. Baya şaşırdım da. Sırbistan, Portekiz, Slovenya üçlüsünden mutlaka biri elenir o da Slovenya olur diyordum ama üçü de çıktı. Gerçi performansıyla hak etti bence zaten finali sevindim bir yandan finale çıkmasına da.
  20. Ömer

    Lüksemburg 2024: Tali - Fighter

    Lüksemburg nihayet geri döndü. Bir an gözlerime inanamadım alttaki Lüksemburg yazısını görünce. O kadar garipsedim ki. Gecenin en iyi performanslarından biriydi zaten finale çıkması kesindi. Finalde nihayet puan tablosunda Lüksemburg ismini göreceğiz. Umarım finalde de iyi derece alırlar.
  21. Ömer

    Portekiz 2024: Iolanda - Grito

    Muhteşem bir performanstı. İzlerken tüylerim diken diken oldu. Finale çıkamazsa inanılmaz üzülecektim. Neyse ki muhteşem bir vokal performansıyla finale kaldı. Zaten bence gecenin en iyi vokal performansı kendisine aitti. Portekiz uzun zamandır finale çıkmayı başarıyor umarım böyle gelmeye devam ederler.
  22. Sahnelemesi çok güzeldi. Fakat şov bir tık abartılıydı bence bir aile şovu için. Olly'nin vokali kötüydü finalde düzeltmesi lazım. Finalde ne yapar kestiremiyorum ama top 10 olmaz gib.
  23. Ben abartıldığı kadar kötü bulmuyorum bu şarkıyı. Ayrıca sahnelemesi de güzeldi. Jürilerden alacağını düşünüyorum o yüzden sonuncu olmayacak bence.
  1. Daha fazla aktivite göster
×
×
  • Yeni Oluştur...