Züreyfa 3 Şubat, 2017 gönderildi 3 Şubat, 2017 gönderildi 3 milyon tane karakter var, uğraşamıycam. Sen yap bi kere de.
Chatigo 3 Şubat, 2017 gönderildi 3 Şubat, 2017 gönderildi 3 milyon tane karakter var, uğraşamıycam. Sen yap bi kere de. yaparım ama bi şartla...........
Cem 4 Mart, 2017 gönderildi 4 Mart, 2017 gönderildi TUVALETTEYİZ CAST Soldan sağa: Semih @Züreyfa - Ben - Kakasıyla beraber çişini de tutan @Uğur :ahaha: :ahaha:
Uğur 4 Mart, 2017 gönderildi 4 Mart, 2017 gönderildi İlerde bi televizyon kanalı açıp :plan: Tuvaletteyiz formatını yapma düşüncem var :bibak: Yarışmacılardan biri Aslı Yıldız olacak :nasilcikiyorum:
Cem 4 Mart, 2017 gönderildi 4 Mart, 2017 gönderildi Uğur sen ilk elenen olursun :dogru: Bırak 1 gün tutmayı 1 saat tutaman :bitti: Ama sunucu olabilirsin :bibak: Yarışmacılarımız da 01 - @Dovahkiin - İzlanda'da hacet giderirken havada donan bok rekoruna sahip 02 - @Melo - Yem saati geldiğinde domuzlara yem verme rekoruna sahip 03 - @Züreyfa - Bi şey yemediği için sindirim sisteminin çalışmaması rekoruna sahip 04 - @Yiğit - Elitlikten hacet giderme işlevinin inaktif olması rekoruna sahip :dogru: :dogru: :dogru:
Züreyfa 5 Mart, 2017 gönderildi 5 Mart, 2017 gönderildi https://www.youtube.com/watch?v=xArDprltNZQ Hande Ataizi: @Reyiz Sevda Demirel: @Melo Cem Davran: @Züreyfa Arto: @Dovahkiin @Troliçe @Uğur @Cem @Canreyhan @CevatAslan
Chatigo 5 Mart, 2017 gönderildi 5 Mart, 2017 gönderildi scdvfgfnhmjdkıylktusrjthaewgeqfWFEAGRSHTJRYTUKYI
CevatAslan 5 Mart, 2017 gönderildi 5 Mart, 2017 gönderildi Arto'da ben de varım ahahjaua hep avize olacak değilim khjsdrf
Melih 5 Mart, 2017 gönderildi 5 Mart, 2017 gönderildi Ahahahahaah Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap