Cem 19 Ocak, 2017 gönderildi 19 Ocak, 2017 gönderildi AŞAĞI soldan sağa: Bayram Cevher: @Uğur Süheyla Cevher: @Melo BAYRAMLA SÜHEYLAYA BAKKK K K K K K K K K K
Züreyfa 1 Şubat, 2017 gönderildi 1 Şubat, 2017 gönderildi Peter: Uğur Lois: Cem Chris: Mocha Meg: Dovahkiin Stewie: Yiğit Brian: Züreyfa Cleveland: Pınarella Joe: Musty Quagmire: Troliçe
Cem 1 Şubat, 2017 gönderildi 1 Şubat, 2017 gönderildi BU ZAMANA KADAR YAPILAN EN DOĞRU EN CUK EN MUHTEŞEMELAT EŞLEŞME YA ZÜREY BEY SİZİ KUTLUYORUM YA NİKAH KIYIN BENLE AŞIRI GÜLDÜM 04:00 saatinde qq qq qq Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uğur 2 Şubat, 2017 gönderildi 2 Şubat, 2017 gönderildi Bu kadar tepki sonucu Time'ı terk ediyorum. @Uğur Kavakçı @Züreyfa Ilıcak
Chatigo 2 Şubat, 2017 gönderildi 2 Şubat, 2017 gönderildi @Züreyfa west world'ü yapsana ben onu çok merak ediyorum. yapıcam demiştim ama bu üyeler onu sittin sene izlemezler. sen yap
Cem 2 Şubat, 2017 gönderildi 2 Şubat, 2017 gönderildi Ecevit kim? Turhost Hosting Hizmetleri Faturalandırma Daire Başkanlığı :allahinbelasi:
Züreyfa 3 Şubat, 2017 gönderildi 3 Şubat, 2017 gönderildi @Züreyfa west world'ü yapsana ben onu çok merak ediyorum. yapıcam demiştim ama bu üyeler onu sittin sene izlemezler. sen yap Seni man in black yapıcam zannediyosun, ondan böyle diyosun. Bilmiyorsun ki haritaya işeyen, aksanlı hikaye yazarı olacağını.
Chatigo 3 Şubat, 2017 gönderildi 3 Şubat, 2017 gönderildi Seni man in black yapıcam zannediyosun, ondan böyle diyosun. Bilmiyorsun ki haritaya işeyen, aksanlı hikaye yazarı olacağını. fahişeyi beklerdim.......................................
Züreyfa 3 Şubat, 2017 gönderildi 3 Şubat, 2017 gönderildi Dizinin bütün müzikleri çok iyi şimdi :bibak: Game of Thrones'un müziklerini de aynı adam yapıyo. Onlar da çok iyi :icimegir: Yalnız bu Westworld oyuncularının birlikte çekilmiş bi fotoğrafını bi şeysini bulamadım
Uğur 3 Şubat, 2017 gönderildi 3 Şubat, 2017 gönderildi GOT müziklerinden birini ETSC'ye yollamak istedim ama :bibak: Tepkilerden dolayı çekindim :allahinbelasi: Ama sanırım orda çalan bir müzik değil genel olarak kendisi :mademoyle: Orda çalan müzikleri yapan kişinin başka bir müziği :kesinoyledir:
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap