Guest Soner 13 Haziran, 2013 gönderildi 13 Haziran, 2013 gönderildi bence serif sezerin oynadigi kadin melih olmali
Guest Soner 13 Haziran, 2013 gönderildi 13 Haziran, 2013 gönderildi kimse o kadar yasli degil forumda.yine sen en yaslilarimizdansin haha. ben kendalin oglu olayim bari.
Melih 13 Haziran, 2013 gönderildi 13 Haziran, 2013 gönderildi bizim türk kızları o çocuk için izliyorlarmış zaten
Guest Soner 13 Haziran, 2013 gönderildi 13 Haziran, 2013 gönderildi bizim türk kızları o çocuk için izliyorlarmış zaten kimi dedigimi anlamadin.heralde kendalin yasli kadindan oglu var ya
Melih 13 Haziran, 2013 gönderildi 13 Haziran, 2013 gönderildi bizim türk kızları o çocuk için izliyorlarmış zaten kimi dedigimi anlamadin.heralde kendalin yasli kadindan oglu var ya haa engelli olanı diyorsun ben baranı diyorsun sandım
Cem 13 Haziran, 2013 gönderildi 13 Haziran, 2013 gönderildi bizim türk kızları o çocuk için izliyorlarmış zaten kimi dedigimi anlamadin.heralde kendalin yasli kadindan oglu var ya engelli olan çocuk kendalın oğlu mu ?
Guest Boran 13 Haziran, 2013 gönderildi 13 Haziran, 2013 gönderildi Aşk-ı Memnu Cast Bihter Ziyagil - Çağatay T. Adnan Ziyagil - Beran Firdevs Yöreoğlu - Boran Nihal Ziyagil - Uğur Behlül Haznedar - Muzaffer Matmazel de Courton - Onur D. Bülent Ziyagil - Cem A. Katya - Sinan D.
Cem 13 Haziran, 2013 gönderildi 13 Haziran, 2013 gönderildi Yerlerdeyim @Boran qq beni bülent yapmış :(
Guest Soner 13 Haziran, 2013 gönderildi 13 Haziran, 2013 gönderildi evet bizim türk kızları o çocuk için izliyorlarmış zaten kimi dedigimi anlamadin.heralde kendalin yasli kadindan oglu var ya engelli olan çocuk kendalın oğlu mu ?
Cem 13 Haziran, 2013 gönderildi 13 Haziran, 2013 gönderildi Harry Potter : Boran Ayşe (beton) : Melih Kerem (pikaçu) : Soner Şenay(süzük) : Muzaffer Gamze (Barbie) : Çağatay (fabien) Ali (kopil) : Volkan Yeliz(törpü) : Uğur Sedat (ortega) : Onur (Salem) Arif (var mısın) : Semih Afet (doğal afet , hoca camide) : BEN :s15:
Guest Soner 13 Haziran, 2013 gönderildi 13 Haziran, 2013 gönderildi ben de besir olayim bari Aşk-ı Memnu Cast : Bihter Ziyagil - Çağatay T. Adnan Ziyagil - Beran Firdevs Yöreoğlu - Boran Nihal Ziyagil - Uğur Behlül Haznedar - Muzaffer Matmazel de Courton - Onur D. Bülent Ziyagil - Cem A. Katya - Sinan D.
Guest Soner 13 Haziran, 2013 gönderildi 13 Haziran, 2013 gönderildi Sen olsan olsan Çetin Bey olursun :) (((((
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap