Guest Soner 15 Mart, 2013 gönderildi 15 Mart, 2013 gönderildi Kaçın sonere bişey oldu.. özündeki beni arıyorum
Züreyfa 15 Mart, 2013 gönderildi 15 Mart, 2013 gönderildi Uğur - Süleyman Melih - Hürrem Gerisini siz tamamlayıverin arkadaşlar Efsane olur bu mesaj.
Guest Soner 15 Mart, 2013 gönderildi 15 Mart, 2013 gönderildi Uğur - Süleyman Melih - Hürrem Gerisini siz tamamlayıverin arkadaşlar Efsane olur bu mesaj. semih sümbül hahahahah
Züreyfa 15 Mart, 2013 gönderildi 15 Mart, 2013 gönderildi Uğur - Süleyman Melih - Hürrem Gerisini siz tamamlayıverin arkadaşlar Efsane olur bu mesaj. semih sümbül hahahahah Yok ben Pargalı.
Guest Soner 15 Mart, 2013 gönderildi 15 Mart, 2013 gönderildi Uğur - Süleyman Melih - Hürrem Gerisini siz tamamlayıverin arkadaşlar Efsane olur bu mesaj. semih sümbül hahahahah Yok ben Pargalı. ben pargalıyı sohbette bu konu açıldığında seçmiştim
Züreyfa 15 Mart, 2013 gönderildi 15 Mart, 2013 gönderildi Uğur - Süleyman Melih - Hürrem Gerisini siz tamamlayıverin arkadaşlar Efsane olur bu mesaj. semih sümbül hahahahah Yok ben Pargalı. ben pargalıyı sohbette bu konu açıldığında seçmiştim Uğura laf atmak için söyledimdi ben zaten.
Uğur 15 Mart, 2013 gönderildi 15 Mart, 2013 gönderildi Bu diziyi hic izlemedim Melih : Soner : Ben : Semih :
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap