Uğur 19 Kasım, 2017 gönderildi 19 Kasım, 2017 gönderildi Bence FETÖ Ogün Aydınlı :dogru: 17-25 Aralık Avrovizyon 1. Siyasi Seçimleri'nden sonra yollarımız ayrılmış idi :bibak:
Cem 19 Kasım, 2017 gönderildi 19 Kasım, 2017 gönderildi Benim de, yani Züreyfa Gül'ün de İZTÖ'ye yakın olduğumu iddia edenler oldu :senisildimben: :senisildimben::senisildimben::senisildimben::senisildimben::senisildimben::senisildimben::senisildimben::senisildimben::senisildimben::senisildimben::senisildimben:
Züreyfa 19 Kasım, 2017 gönderildi 19 Kasım, 2017 gönderildi Bence FETÖ Ogün Aydınlı 17-25 Aralık Avrovizyon 1. Siyasi Seçimleri'nden sonra yollarımız ayrılmış idi Ogün Aydınlı, eski Türkiye'nin derin devleti. Çok şükür artık sesini bile duymuyoruz.
Guest Krisipus 20 Kasım, 2017 gönderildi 20 Kasım, 2017 gönderildi Recep Tayyip Erdoğan: @Uğur Binali Yıldırım: @Cem Ahmet Davutoğlu: @Volkan Abdullah Gül: @Züreyfa Bülent Arınç: @Boran Burhan Kuzu: @Melo Dengir Mir Mehmet Fırat: @Troliçe Ali Babacan: @Mustafa Melih Gökçek: @Reyiz Abdüllatif Şener: @Dovahkiin Kadir Topbaş: @Yiğit Mehmet Metiner: @Kedi Savcı Sayan: @Sooner İsmail Kahraman: @Canreyhan Yiğit Bulut: @Phantaso Rasim Ozan Kütahyalı: @elayz Nagehan Alçı: @Pınarella Abdülkadir Selvi: @Krispus Tuğçe Kazaz: @Yücel Ben Berat Albayrak cnm akşsdkşasndşk
Cem 20 Kasım, 2017 gönderildi 20 Kasım, 2017 gönderildi Berat Albayrak, en hoşuma giden lidir yalnız :nasilcikiyorum: Uğur bilir :tabii:
Uğur 20 Kasım, 2017 gönderildi 20 Kasım, 2017 gönderildi Ben de bayılıyorum ona :azginim: Yanlış anlaşılmasın yani Berat'a :sayfa:
Guest Krisipus 20 Kasım, 2017 gönderildi 20 Kasım, 2017 gönderildi Berat Albayrak, en hoşuma giden lidir yalnız :nasilcikiyorum: Uğur bilir :tabii: Tam ben. Partiye sonradan geldim falan asdmşasdşasdl
Sooner 20 Kasım, 2017 gönderildi 20 Kasım, 2017 gönderildi Recep Tayyip Erdoğan: @Uğur Binali Yıldırım: @Cem Ahmet Davutoğlu: @Volkan Abdullah Gül: @Züreyfa Bülent Arınç: @Boran Burhan Kuzu: @Melo Dengir Mir Mehmet Fırat: @Troliçe Ali Babacan: @Mustafa Melih Gökçek: @Reyiz Abdüllatif Şener: @Dovahkiin Kadir Topbaş: @Yiğit Mehmet Metiner: @Kedi Savcı Sayan: @Sooner İsmail Kahraman: @Canreyhan Yiğit Bulut: @Phantaso Rasim Ozan Kütahyalı: @elayz Nagehan Alçı: @Pınarella Abdülkadir Selvi: @Krispus Tuğçe Kazaz: @Yücel HOAYDAAAA HOCAAAM
Paul 20 Kasım, 2017 gönderildi 20 Kasım, 2017 gönderildi Oha ben ve Tuğçe Kazaz arasında nasıl bir ilişki olabilir Benim seviyemle onun seviyesi bir mi allah aşkına?
Uğur 20 Kasım, 2017 gönderildi 20 Kasım, 2017 gönderildi Oha ben ve Tuğçe Kazaz arasında nasıl bir ilişki olabilir Benim seviyemle onun seviyesi bir mi allah aşkına? Sen Lüksemburg prensiyle evlenip din değiştirmemiş miydin :yapmaya:
Züreyfa 20 Kasım, 2017 gönderildi 20 Kasım, 2017 gönderildi bunun chpsini de cemana yapsın İyi Partilisini yapsın o
Guest Krisipus 20 Kasım, 2017 gönderildi 20 Kasım, 2017 gönderildi @Troliçe nin tam bir Şafak Pavey olması şkasdşkasdş
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap