Uğur 5 Mart, 2017 gönderildi 5 Mart, 2017 gönderildi Ahahahahaah Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Sevda Demirel gibi memeli karisin valla :memik:
Melih 5 Mart, 2017 gönderildi 5 Mart, 2017 gönderildi Ahauahau severim sevdayı en çokta sus şarkısını ❤️ Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uğur 14 Mart, 2017 gönderildi 14 Mart, 2017 gönderildi SOLDAN SAĞA : @Troliçe @Cem Oğuz Özyaral: Ben @Dovahkiin @Züreyfa
Cem 14 Mart, 2017 gönderildi 14 Mart, 2017 gönderildi Haykırdımmmmmmmmm :ahaha: :ahaha: Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mustafa 14 Mart, 2017 gönderildi 14 Mart, 2017 gönderildi Haykırdımmmmmmmmm :ahaha: :ahaha: Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi HAYKIRDIMMMMMMMMMM seni yıldızlara umutsuz benliğim isyanlardaa
Cem 14 Mart, 2017 gönderildi 14 Mart, 2017 gönderildi HAYKIRDIMMMMMMMMMM seni yıldızlara umutsuz benliğim isyanlardaa NEEEEE BU Bİ İLAN MI :azginim: Ben de seni :azginim: Evet diyorum evet :azginim:
Reyiz 5 Nisan, 2017 gönderildi Yazar 5 Nisan, 2017 gönderildi Soldan Sağa : Harry : @Dovahkiin | Beton: @Canreyhan | Süzük: @Mustafa | Barbie: @Cem | Kopil: @Troliçe | Törpü: @Melo | Ortega: @Reyiz | Var mısın Arif: @Züreyfa | Afet Hoca: @Uğur
Chatigo 5 Nisan, 2017 gönderildi 5 Nisan, 2017 gönderildi @Züreyfa :safmisin: @Uğur @Troliçe @Cem :doverim: @Melo @Dovahkiin :emir: @Reyiz
Reyiz 5 Nisan, 2017 gönderildi Yazar 5 Nisan, 2017 gönderildi Aslı yıldız ve yemekteyiz Hasan kapışmasını merak edyrm
Uğur 5 Nisan, 2017 gönderildi 5 Nisan, 2017 gönderildi Asla olmamış :degil: Bir tek Harry @Dovahkiin olmuş canım :dogru: Orijinali şöyle olacak :mademoyle: Afet Hoca @Züreyfa Fizikçi Karı @Cem Bedenci Akrep Nalan @Melo İnna Sabirin Hoca @Mustafa Son Tahlilde Tarihçi @Pedriel Barbie @Troliçe Törpü @Uğur Erkek Fatma Beton @Phantaso Var Mısın Arif @Reyiz Kopil @Volkan
Uğur 5 Nisan, 2017 gönderildi 5 Nisan, 2017 gönderildi hiç sevmem arifi Her b*kta hadi iddiaya var mısın diyen benim sanki :icimegir:
Reyiz 5 Nisan, 2017 gönderildi Yazar 5 Nisan, 2017 gönderildi Hiç bir şey için iddiaya girmiyorum , dilediğin kişiye soralım var mısın? SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap