Uğur 11 Eylül, 2015 gönderildi 11 Eylül, 2015 gönderildi Arkadaşlar böyle bir oyun geldi aklıma mesela bir üyenin forumdaki huylarını bir ünlüye benzeteceksiniz.. SONER,SEMİH > ARTO Sizde Devam ettirebilirsiniz Efsane yakıştırma.
Reyiz 11 Eylül, 2015 gönderildi Yazar 11 Eylül, 2015 gönderildi [align=center][/align] [align=center]Soldan Sağa Üst Taraf : Reyiz - Pedriel - Volki - Yiğit - Musty[/align] [align=center]Alt Soldan Sağa : Uğur - Cem - Züreyfa - Fabien - Yaren - Eliz[/align]
Uğur 11 Eylül, 2015 gönderildi 11 Eylül, 2015 gönderildi Fabien Barbie, Yaren Yeliz olsa 10 numara liste.
Züreyfa 11 Eylül, 2015 gönderildi 11 Eylül, 2015 gönderildi Arkadaşlar böyle bir oyun geldi aklıma mesela bir üyenin forumdaki huylarını bir ünlüye benzeteceksiniz.. SONER,SEMİH > ARTO Sizde Devam ettirebilirsiniz Efsane yakıştırma. Bu neydi cidden ya?
Reyiz 11 Eylül, 2015 gönderildi Yazar 11 Eylül, 2015 gönderildi ben bu konuyu aslında hal ve hareketlerini benzettiğiniz ünlüler niyetiyle açmıştım. Ne bileyim öyle kalmış
Uğur 11 Eylül, 2015 gönderildi 11 Eylül, 2015 gönderildi Oha Semih'in hal ve hareketleri Arto'ya mı benziyo? Reyiz konuştukça batıyosun. :h
Reyiz 11 Eylül, 2015 gönderildi Yazar 11 Eylül, 2015 gönderildi ben ilk başlarda samimi değildim benzetiyodum
Züreyfa 11 Eylül, 2015 gönderildi 11 Eylül, 2015 gönderildi ben bu konuyu aslında hal ve hareketlerini benzettiğiniz ünlüler niyetiyle açmıştım. Ne bileyim öyle kalmış http://members.roadfly.com/yelowbastard/baby.ban.him.jpg[/img]
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap