Cem 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi Melih ve Can harika olmamis mi ya? Veronica ile Kevin,cam show yapmıyolar mıydı :f04: :f04: Yok artık Yerlerdeyim şu an qq
Züreyfa 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi Sansa çok mal Tyrion ve Amy o iki dizideki favori karakterlerim bu arada. O yüzden, eyvallah
Yiğit 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi Sansa çok mal Tyrion ve Amy o iki dizideki favori karakterlerim bu arada. O yüzden, eyvallah Mal ama güzel kız. Bir de Loras'a aşık olmasa
Muzo 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi Arya ben, heyoo en sevdigim karakterlerden. O kiz cok iyi yerlere gelecek bak dediydi dersiniz.
Züreyfa 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi Sansa çok mal Tyrion ve Amy o iki dizideki favori karakterlerim bu arada. O yüzden, eyvallah Mal ama güzel kız. Bir de Loras'a aşık olmasa Çok da güzel değil şimdi, ona gelene kadar kimler var dizide Loras'a aşık değil bence o. Genç, bekar gözde, güçlü herkese aşık olabilir, şıpsevdi sadece.
Yiğit 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi Arya ben, heyoo en sevdigim karakterlerden. O kiz cok iyi yerlere gelecek bak dediydi dersiniz. Braavos'larda fink atıyor. Sansa çok mal Tyrion ve Amy o iki dizideki favori karakterlerim bu arada. O yüzden, eyvallah Mal ama güzel kız. Bir de Loras'a aşık olmasa Çok da güzel değil şimdi, ona gelene kadar kimler var dizide Loras'a aşık değil bence o. Genç, bekar gözde, güçlü herkese aşık olabilir, şıpsevdi sadece. Kitapta Serçeparmak ile öpüşüyor. Ben onu diziye verecekler mi diye düşünüyorum.
Cem 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi Arya ben, heyoo en sevdigim karakterlerden. O kiz cok iyi yerlere gelecek bak dediydi dersiniz. Braavos'larda fink atıyor. Sansa çok mal Tyrion ve Amy o iki dizideki favori karakterlerim bu arada. O yüzden, eyvallah Mal ama güzel kız. Bir de Loras'a aşık olmasa Çok da güzel değil şimdi, ona gelene kadar kimler var dizide Loras'a aşık değil bence o. Genç, bekar gözde, güçlü herkese aşık olabilir, şıpsevdi sadece. Kitapta Serçeparmak ile öpüşüyor. Ben onu diziye verecekler mi diye düşünüyorum. Verecekler. Dun cektik bolumu.
Züreyfa 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi Böyle muhafazakar bi dizide öpüşme sahnesi olmaz bence. Bi de SPOILER VERME BE!
Yiğit 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi Arya ben, heyoo en sevdigim karakterlerden. O kiz cok iyi yerlere gelecek bak dediydi dersiniz. Braavos'larda fink atıyor. Sansa çok mal Tyrion ve Amy o iki dizideki favori karakterlerim bu arada. O yüzden, eyvallah Mal ama güzel kız. Bir de Loras'a aşık olmasa Çok da güzel değil şimdi, ona gelene kadar kimler var dizide Loras'a aşık değil bence o. Genç, bekar gözde, güçlü herkese aşık olabilir, şıpsevdi sadece. Kitapta Serçeparmak ile öpüşüyor. Ben onu diziye verecekler mi diye düşünüyorum. Verecekler. Dun cektik bolumu. YIRTILDIM! agahgahhahahahahahhahha qq qq qq qq
Onuriçe 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi Arya ben, heyoo en sevdigim karakterlerden. O kiz cok iyi yerlere gelecek bak dediydi dersiniz. Braavos'larda fink atıyor. Mal ama güzel kız. Bir de Loras'a aşık olmasa Çok da güzel değil şimdi, ona gelene kadar kimler var dizide Loras'a aşık değil bence o. Genç, bekar gözde, güçlü herkese aşık olabilir, şıpsevdi sadece. Kitapta Serçeparmak ile öpüşüyor. Ben onu diziye verecekler mi diye düşünüyorum. Verecekler. Dun cektik bolumu. YIRTILDIM! agahgahhahahahahahhahha qq qq qq qq yırtıksın zaten
Guest Boran 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi @Uğur Oha o ayyaşı mı layık gördün bana @Yiğit İzlemiyorum ama hacana tipli bişey seçilmişim yine @Salem Ron kadar da salak değilim bee
Uğur 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi Ya baska yere koyduramadim. Hani babalari diye.
Cem 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi @Salem hayri pıtır olmuşum , başrol olmuşum , adresim zirve benim , e bi zahmet "asa"mı yollarsın. tşk.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap