İçeriğe atla

TimeStar: All Star Yapılsın Mı?


Volkan

TimeStar: All Star Yapılsın Mı?  

10 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

Herkesin kendi düşüncesi arkadaşlar sadece kendi düşüncemi söyledim ben de..farklı görüşler olacaktir ki olmalı da.konu açılmış yorum yaptım bu sert çıkışlar neden anlamadım.ayrıca benim sözüme göre hareket edilecek değil ya..çoğunluk ne isterse olur yani.ben çok olumlu bakmadım bunu da ilettim sadece.nden bu sinir ?

Ayrıca özellikle katılmayacam demiyorum zaten benim çok sevdiğim bir konsept değil zaten timestar keza iki kere yarıştım sadece.yani ne bileyim yeni şarkılar öğrenmek bana mantıklı gelen o yüzden benim mantığıma çok oturmuyor bu yarışma.benim sizin görüşlerinize saygı duyduğum gibi benim düşünceme saygı duymak zor olmamali bence..

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Sitede ilginin düştüğünün farkındasınızdır. ETSC, ATSC ve TŞY'ye katılan yeterli kişi yok ve başlamıyor yarışmalar. Bizde Uğur'la belki ilgi arttırmak için böyle bir yarışma yapılabileceğini düşündük. Uğur yapılamaz kimse katılmaz bence dedi ve haklı çıktı ama ben yine de böyle bir başlık açarak size danışmak istedim. Eğer bu yarışma başlasaydı ilgi yükselecekti ve yeni yarışmalar foruma eklenecekti. Benim elimden gelen buydu. İsteyen varsa yapsın. Forum bana ne para kazandırıyor ne başka bir şey. Ben bizim için yapmak istedim. Siz istemediniz. Bende söylüyorum buradan başka istekleriniz olursa bende güzellikle onlara karşı çıkacağım. 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ben bu konuda yeni yarışmalar yapılması taraftariyim dolayısıyla bunu savunuyorum.farklı bir yarışma da olabilir.aynı yarışmalara katılım az ise insanlar bunlardan sıkılmış demektir.hepimiz site daha hareketli olsun istiyoruz.yeni üyeler ve yeni yarışmalar ile bence siteye can gelir tekrar.timestar ile siteye can geleceğini sanmıyorum ben keza isteyen kadar istemeyen de var demek ki insanlarin ilgi gösterdiği bir yarışma değil.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Volkan admin olduğunu unutmuş.

 

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

Aha böyle yapılsaydı anket daha farklı sonuç çıkardı belki.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...