İçeriğe atla

İsveç 2016 : Frans - If I Were Sorry

PUANINIZ?  

2 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

David Lindgren çok zayıf dönmüş. Victor & Natten kötü bayağı. Molly hiç fena değil ama geçen seneki şarkısından daha zayıf. Isa'nın şarkısı o kadar iyi olmasa da sahnesi sağlam. Krista çok sıradan bir MF şarkısı ile gelmiş. Amcalar üçlüsünün şarkısı hoş. Wiktoria, iki yarı final içerisinde en ilgi çekici isim gibi duruyor.

Final: Wiktoria, Patrik Isaksson & Tommy Nilsson & Uno Svenningssons

2. şans: Molly Pettersson Hammar, Isa

gönderildi

Züreyfa tüm duygularımı foruma dökmüş.

gönderildi

Victor & Natten 6.  amcalar yarı final sonuncusu olup elendiler.

gönderildi

David Lindgren ve Wiktoria kaldi. Ikinci sansa ise Molly Pettersson Hammar ve Isa kaldi.

gönderildi

David Lindgren ve Wiktoria kaldi. Ikinci sansa ise Molly Pettersson Hammar ve Isa kaldi.

David harici tutturmuşum. Çok dandikti yahu o, nasıl direkt olmuş? Hep böyle 4'te 3 yapıcam sanırım.

gönderildi

Molly'nin kaderi..

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

ISA'nin sarkisina bayildim!

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Wiktoria'nın koreografisi çok tırt olsa da 2 hafta içerisinde en hoş bulduğum şarkı o oldu. Molly ve Isa da fena değiller. David Lindgren ise çok tırtmış, nasıl finale çıkmış anlamadım.

gönderildi

ISA nasıl fena değil. Sahnesine, şarkısına, duruşuna, sesine bayıldım. Nasıl ikinci şansa kalır aklım almıyo.

gönderildi

"I will wait" klasik bi MF şarkısı olmuş bence. Kötü değil ama kendine has bi albenisi de yok benim için, Sanna'nın slow MF şarkılarının karışımı gibi bi'şiy. Wiktoria ve Molly'yi tercih ederim.

gönderildi

Molly'nin şarkısını geçen seneki kadar beğenmedim ben. ISA'nın şarkısı evet sıradan; fakat kızın sahnesi çok etkileyici kılıyo şarkıyı bence.

gönderildi

bu molly şuan etscde cemin yarıştığı kadın mı

Aynen o.

gönderildi

ISA'nın şovu yaratıcı bence. Gölge oyunları müthiş.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...