İçeriğe atla

Polonya 2016 : Michał Szpak - Color of Your Life

PUANINIZ?  

3 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

Oluşturuldu:

[align=center]114px-EuroPolonia.svg.png

Michał Szpak - Color of Your Life

[video=youtube]

[/align]
  • 1 ay sonra...
gönderildi

| “X factor” yarismacilardan olan Michał Szpak Eurovision'a katilmak istedigini soyledi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 ay sonra...
gönderildi

OGAE tarafindan aday gosterilen unlu sarkici Margaret, Eurovision'a kim giderse gitsin destekleyeceğini söyledi. Bir diger ESY adayi Sylwia Grzeszczak hamile oldugunu tum planlarini iptal ettigini ve Eurovision'a katilamayacagini soyledi.

gönderildi

Polonya cekilsin artik valla, jurinin kendilerine yaptigi kacinci katakulli bu.

gönderildi

Aynen 2014'de 5. 2015'de 15.lerdi. Slywia katılsaydı ilk 5'e girerdi. Kendilerini ETSC'de yarıştırmıştım. :)

• 2 hafta sonra...
gönderildi

TVP kanalı İsveç'in başkenti Stockholm'da yapılacak 2016 Eurovision Şarkı Yarışması'na katılımını onayladığını açıkladı.

gönderildi

TRT kadar yürek yokmuş TVP'de.

• 1 ay sonra...
gönderildi

Polonya şimdilik direkt seçim yapacağını duyurdu. Kimi seçecekleri ise henüz belli değil.

• 2 ay sonra...
gönderildi

2014 yılında Polonya'yı Cleo ile beraber temsil eden Donatan Facebook üzerinden 'Bu yıl bizi yine Cleo temsil edecek' açıklamasını yaptı ve ekledi; Belki de bu sefer mülteciler Hakkında şarkı yapar? Ağlama Fransa, ağlama Almanya. İşte töleransın karşılığı bu '

Şakadır bu umarım. Bi ton sanatçı var yine mi bu temsil edecek, Michal Szpak'ın ismi geçiyordu keşke o temsil etse.

gönderildi

2014 yılında Polonya'yı Cleo ile beraber temsil eden Donatan Facebook üzerinden 'Bu yıl bizi yine Cleo temsil edecek' açıklamasını yaptı ve ekledi; Belki de bu sefer mülteciler Hakkında şarkı yapar? Ağlama Fransa, ağlama Almanya. İşte töleransın karşılığı bu '

Şakadır bu umarım. Bi ton sanatçı var yine mi bu temsil edecek, Michal Szpak'ın ismi geçiyordu keşke o temsil etse.

O olayı ben anlamıyorum, Donatan temsil falan etmedi ki, adı niye yazıyordu hâlâ idrak edebilmis degilim. Kız sahnede tekti danscilarla

Donatan ve Cleo grup diye hatırlıyorum. Cleo vokal ise Donatan işin diğer kısımlarıyla uğraşıyordur tam emin değilim. Cleo'nun tek başına çıkardığı şarkıları da var.

gönderildi

Gerizekalı

gönderildi

Polonya'dan istediğim tek isim kesinlikle Michal Szpak.

Kesinlikle çok sağlam bir şarkı ile geleceğine eminim.

gönderildi

Devlet kanali TVP'nin muduru Jan Pawlicki 5 mart'ta ulusal final duzenleyecegini açikladi.

gönderildi

Tek begendigim sarkilari yok demekki bana gore letonyayla beraber gereksiz ulkrlrrden

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• 3 hafta sonra...
gönderildi

Polonya ulusal final katılımcıları açıklandı.

• Natalia Szroeder - Lustra
  • Edyta Górniak - Greateful
  • Taraka - In the Rain
  • Aleksandra Gintrowska - Missing
  • Michał Szpak - Color of Your Life
  • Margaret - Cool Me Down
  • Kaisia Moś - Addiction
  • Dorota Osińka - Universal
  • Napoli - My Universe

Birçok tanıdığım isim var, Michal şarkısını youtube'de yayınlamıştı sanırsam, Dorota, Margaret, Michal ve Edyta'dan ümitliyim. Natalia'yı da ETSC'de yarıştırmıştım daha önce. Bakalım ne yapacaklar :)

[video=youtube]

Michal'ın ulusal final şarkısı

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...