Uğur 4 Haziran, 2015 gönderildi Yazar 4 Haziran, 2015 gönderildi Su ilk mesajdaki maddeleri hanginiz okudu cok merak ediyorum Sent from my iPhone using Tapatalk
Reyiz 4 Haziran, 2015 gönderildi 4 Haziran, 2015 gönderildi ilk açtığında yarıdan aza kadar okumuştum sonra bildiğimiz şeyler diyip okumayı kestim
Züreyfa 4 Haziran, 2015 gönderildi 4 Haziran, 2015 gönderildi 7 Haziran sonuçlarına uygun bir gömlek giyip, siyasete atılmaya hazırlanıyorum. Kolları kıvrık, yakası açık, beyaz, Cem Uzan gömleği mi giysem?
Reyiz 4 Haziran, 2015 gönderildi 4 Haziran, 2015 gönderildi 7 Haziran sonuçlarına uygun bir gömlek giyip, siyasete atılmaya hazırlanıyorum. Kolları kıvrık, yakası açık, beyaz, Cem Uzan gömleği mi giysem? Senin devrin geçti SE-Çİ-LE-MEZ-SİN
Cem 4 Haziran, 2015 gönderildi 4 Haziran, 2015 gönderildi 7 Haziran sonuçlarına uygun bir gömlek giyip, siyasete atılmaya hazırlanıyorum. Kolları kıvrık, yakası açık, beyaz, Cem Uzan gömleği mi giysem? Sana milli görüş gömleği daha çok yakışır?
Yiğit 5 Haziran, 2015 gönderildi 5 Haziran, 2015 gönderildi Seni hala mod yaptırmayacağız. zaten mod olmayacağım ki mod+vip olacağım yoksa DARBE ! Lutfen bu beye haddini bildiriniz
Reyiz 5 Haziran, 2015 gönderildi 5 Haziran, 2015 gönderildi Bi ara baya komik kişiler mod felan oluyodu
Cem 5 Haziran, 2015 gönderildi 5 Haziran, 2015 gönderildi hay modunuza Sent from my iPhone using Tapatalk
Reyiz 5 Haziran, 2015 gönderildi 5 Haziran, 2015 gönderildi Seçim dönemi çekilişle modluk dağıtılacakmış
Züreyfa 5 Haziran, 2015 gönderildi 5 Haziran, 2015 gönderildi Sitede bir tane bile elit yönetici yok. Elit miyiz, zenci miyiz belli değil.
Cem 5 Haziran, 2015 gönderildi 5 Haziran, 2015 gönderildi Hay elitine Sent from my iPhone using Tapatalk
Chatigo 5 Haziran, 2015 gönderildi 5 Haziran, 2015 gönderildi Burada önceki yazdığım yorumun emeğine karşı bir haksızlık olduğunu düşünüyorum ve bana yakışan bir yorum olmadığını düşünüyorum. Yazılanları tekrar okudum ve yapmak istedigin seyin anlamını kavradim, biraz eksiklik ve yanlislik görüyorum ama bu konu ciddi ciddi konusulmaya başlanırsa fikirlerimi daha düzgün bir üslup içinde sunabilirim. Bunu samimi objektif ve dürüst olmam gerektiği için belirtiyorum, iyi niyetle yaklaşınca sorunlar daha çabuk aşılıyor.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap