İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

o değilde merve survivorı kız olduğu için kazandı ihsan her türlü daha çok hakediyodu (şerefsiz tayfasına katılmasaydı.)

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Duygu oylamada 3. olmuş. Merve falan şok oldu kesin Seda elendi.

gönderildi

Duygu elendi hilmi kil.payi kurtuldu yanliz

gönderildi

Artık nasıl Merve fanatikliğiyse Merve düştükçe ben çırpınıyorum kalksın diye. qq Canım benim ya yerim onu. Haftanın en başarılı oyuncusu Merveee. :kalp: Ahmet'te gelmiş diyor ki Merve, Hakan, Fulya kötü oynuyor yok bilmem ne. Sen ilk önce bir sakat kalamamayı öğren sonra oyna öyle konuşalım. Tüm oyunlarda %25'i bile geçemeyen yüzdeyle oynuyorsun sonra %70'lik oyunculara laf ediyorsun. Bide hiç bir şey demiyorlar ya ben olsam keserdim o adamın dilini. qq 

gönderildi

Turabi diye biri kazanacakmis bunu herhalde

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Anıl veya Turabi kazanır bence.

2. Hafta SMS Sıralaması

11. Fulya

10. Almeda

9. Hakan (dokunmaz diye atmamışlar resmen)

8. Ahmet

7. Berna

6. Doğukan

5. Merve Oflaz

4. Pascal

3. Merve Aydın

2. Serenay

1. Anıl

Fulya elendi. Benim canlarım güç kaybetti ama bir daha ki elemeye falan Serenay en çok smsi alır. İyi konuştu bugün. qq Merve'den (Aydın) hemen intikamı da aldı resmen. Merve (Aydın) böyle Serenay'la barışmak için uğraşıyor Hakan ve Merve'yi (Oflaz) takmıyor. qq Serenay da Hakan ve Merve Oflaz kankisiyle takılıp onu takmıyor. qq

gönderildi

Ben Turabiyi destekliyorum. Çok delikanlı çocuk, ekmeğini süpermen donundan çıkarmış gerektiğinde. 50 kontür attım bugün.

gönderildi

Benim favorilerim Anıl ve Merve Oflaz. Hakan, Nadya ve Serenay'ı da severim. :D

gönderildi

Benim favorilerim Özlem , Berna , Merve Aydın ve Hasan bana göre en karakterli kişiler bunlar

gönderildi

Instagramda dedikodu paylasan bi hesap var o yazmis gecen gordum izlemiyorum ben Survivor'i, o arkadasi da tanimiyorum. %60 halk oyuyla kazanacak falan demis bilemem tabii.

gönderildi

Ya sistem değişecek bu sene All Star yani. Adalar birleşene kadar sms olur herhalde sonrasında olmaz.

gönderildi

Turabi denen arkadas gogoboymus galiba :h

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...