İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

PU

HA

HA

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Mahkeme sonunda kararını vermiş. Bu Tarz Benim adı Show TV'ye verilmiş ama bu adı kullanarak moda ve trend içerikli program yapamayacak. Format TV8'e verilmiş ve bu formatı kullanabilerek adını Bu Tarz Benim olarak kullanabilecek.

gönderildi

Show TV programın adını değiştirir, bir iki ufak oynama daha yapıp kılıfına uydurur muhtemelen. TV8'de cumartesi yayınlarını saat 10'a atmış zaten sanırım. İşler beklendiği gibi gitmedi iki kanal için de.

gönderildi

Yani şöyle söyliyim Bu Tarz Benim adı 2 kanalda durabilecek ama Show TV bu programı modayla ilgili yapamayacak ama TV8 modayla ilgili yapabilecek.

gönderildi

"Bu Tarz Senin" yapsinlar adini ciksinlar isin icinden. :D

Benzemez Kimse Sana zaten ikisini de ezdi gecti Cumartesi reytinglerinde. AB'de ilk 5'e bile girdi.

gönderildi

Show TV, isim değiştirmeden, formatta küçük değişiklikler yapıp devam kararı almış.

gönderildi

Show'daki daha cok izleniyo zaten eleme geceleri baz alinirsa. Birakmalari aptallik olurdu.

gönderildi

Show TV Bu Tarz Benim'e haftalık 250bin TL civarı para ödüyordu, Acun 750bin TL civarı önerdi. Bugün hiçbir kanal bir yarışma programına bu parayı ödemez. Bölüm başı maliyeti bu kadar yüksek dizi sayısı bile 1-2 tanedir ancak. Acun kar etmemeyi göze alarak, kanalın reyting ihtiyacı yüzünden aldı programı.

gönderildi

28 BU TARZ BENIM TV8 2,06   8,15

35 BU TARZ BENIM SHOW TV 1,67 6,67

gönderildi

Show TV kimseye ödeme yapmıyo zaten. Acun Star'a gitti, sonra kendi kanalını kurdu hala Show TV'den parasını almaya çalışıyor. Paraları ödenseydi de giderdi ama program TV8'e. Kazandıkları para üçe katlandı resmen.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...