İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Tv8 sırf Öykü için izlenir. Kadının en azından izleyene saygısı var diğer sunucu gibi sadece oturup sonra yarışmacılara siz rahatsınız ben yoruluyorum demiyor. Ayrıca jürilerde çok iyi bir şekilde toplanmış. Saç baş makyaj her şeyle tecrübeliler. Bülent Ersoy olmasa Show tv'deki bir şey yapamaz. Yarışmacılara gelirsek Tv8'de Nazlı Sultan ve Almila gibi ciddi tarz sahibi insan var. Onun dışındakilerde yine kat kat iyi giyiniyor diğerlerine göre. 

gönderildi

Kemal Doğulu saç konusunda iyi biri bence. Ivana orada otursun konuşmasın yine sorun olmaz. Kadının kıyafetleri konuşuyor kendi yerine. 

gönderildi

TV8'i sadece kızların kavgası için izliyorum geride kalan unsurlar ilgimi çekmiyo qq 

gönderildi

Kavga izlemek istiyosan Show Tvdekini izle .d

Show tvdekilerin kavgası samimi değil tv8dekiler hardcore kavga ediyo qq

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

TV8'dekinde Acun konuk juri mi olmus? Her hafta olmayacak sanirim orada. Niye buyuk finale saklamamis ki durduk yere bu hafta gelmis, ilginc. :D

gönderildi

Bulent Ersoy'u nasil ikna ettilerse, cok iyi bir stratejik adim atti Show TV.

gönderildi

Totalde

BTB TV8 - 13.

BTB SHOW - 18.

Benzemez Kimse Sana - 20.

AB'de

BTB TV8 - 4.

Benzemez Kimse Sana - 12.

BTB Show - 14.

Olmuş

gönderildi

Acun'un saat değiştirip, bir de kendi çıkması katkı sağlamış yani. Öncesine koyduğu Recep İvedik de izlenmiş.

gönderildi

Ay Benzemez Kimse Sana nasil dusmus? :o

Hep Melodifestivalen ve DMGP yuzunden....

gönderildi

Show TV'deki erkek yarışmacı almaya başlamış. Bi de Serdar'ınki nerede ya?

gönderildi

Oha erkek yarismaci mi? :-O

TV8'dekini gordum gecen. Utopya'nin konusuldugu gunduz kusagi programi tutunca, Bu Tarz Benim icin de bir on program hazirlamislar, ilk sezon yarismacilarindan.

gönderildi

Yalnız benimde içimden geçmişti öyle bir şey ama erkekler ne yapabilcek ki. Kadının daha çok ilgilenmesi gereken şey var. :D Çok fazla sürebilecek bir şey olmaz erkekler. TV8 formatını diğer ülkelere dağıtmaya başlamış ilerleyen aylarda 3 veya 4 kanalda yayına başlayacakmış.

gönderildi

Artık 2 tane bu tarz benim yok. Tv8 adını Benim stilim işte yapmış. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...